Najdi forum

Nevem kaj je to z menoj, ampak počutim se kot da umiram! Ne morem jest, nemorem spat nonstop se prebujam in……
V čem je problem….. imam fanta že 3 in pol leta in nevem zakaj, ampak občutek imam da me ne mara oz. mu nisem več všeč! Zredila sem se in to od kontracepcije, verjamite da se trudim izgubit odvečnih kilogramov vndar vem da nikoli ne bom kot manikenka! Vem da ga moj špehec okoli pasu moti ker se z njim bolj obremenjuje kot jaz in najbolj me moti to, da zadnjih mesecev sploh nimama več spolnih odnosov, oz. jih mama enkrat na teden al pa še to ne! Kr iz lepega pa je zadnjič nastal prepir in mi je očital da se zraven mene počuti kot da je poročen in da rabi čas…. Pripravljena sem mu ga bila dati, saj mu nikoli nič ne prepovedujem še sam gre s kolegi na morje tudi po 14 dni, z njim ne hodim ven ob sobotah gre sam in tudi čez teden mu dam dovolj časa, saj se ne vidima vsak dan in tudi ko se sem jaz dopoldan tako v službi zvečer pa v šoli! Nevem v glavnem hotela sem mu dati čas in ni hotel, hotela sem mu dati svobodo, pa tudi ni hotel. Pravi da me ljubi a vprašujem se, ali sploh ve kaj je ljubezen?! Po treh leti in pol ga klicarijo kr neke ženske za katere trdi da so samo prijateljice (JA ZATO PA KR SKOČI KO GA KATERA POKLIČE)! Nevem ampak bolj kot se trudim za njega se nemorem! Vedno gledam na to, da ga slučajno ne bi res dušila in mislim da ga ne ker na žalost, sem danes ugotovila, da sem jaz tista ki ji nekaj manka, jaz sem tista katere ne upošteva in mu vsi drugi več pomenijo kot jaz!!!!! Mogoče pa mi je tako življenje sojeno – od kar pomnim mi gre vse narobe!
In sedaj sem se odločila, da se bom preselila od staršev in verjetno tudi končala z fantom (čeprav mi bo full hudo ker ga ljubim) da bo imel lahko svobodo in čas za prijateljice, ter se preselila v čisto drugi kraj!
Morem začet na novo ker v bistvu sem sama in tako naj tudi bo!

Sisy

in tako je najbolj prav. Pozabi na njegove probleme in njegove želje, kajti najprej moraš najti želje in bisvto v sebi, to pa pomeni,d a se moraš predvsem ukvarjati sama s sabo, ko boš vse to sprejela, bo ostalo samo po sebi normalno.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Sisy pravilno si se odločila in zaslužiš si fanta, ki te bo razumel,cenil, spoštoval…veliko sreče ti želim…Tjaška

Sisy, s tabo držim! Ti prva naredi konec, boljšega fanta si zaslužiš. Pa nekaj časa si potem vzemi zase. Tega egoističnega cepca pa samo na čevelj, že včeraj!
Drž se in vso srečo!

no, od kontacepcije se že nisi zredila, bo še kaj drugega vmes.

Pozdrav.

Vesna

Več svobode mu skoraj ne moreš dati. A ne vidiš, da je to samo nek izgovor? Naredi tako, kot si se odločila.
Pa spremeni kontracepcijo, imej pa se rada takšna kot si.

no vidiš, saj si že sama ugotovila, da si že tako ali tako sama, torej naj tako bo oziroma vsak si zasluži , da ga bo imel rad takšnega kot je. Izgovori o kilogramih, barvi las, količini denarji ,… niso NAJPOMEMBNEJŠI za odnos.
Vsak ima pravico, da je spoštovan in si to tudi zaluži. Veretno se strinjaš, da takšne “ribarije” človeka psihično in fizično izčrpajo ter da mora biti vsak posameznik tudi egoist in prekiniti z dejanji za katere ugotovi, da mu škodijo. Sicer pa, pomlad prihaja in tudi fante razganja. aha z akonec pa še o kilogramih. Sama sem tako suha, da se me je marsikdo ustrašil objeti, da me ne bo zlomil, pri kakšnem bolj intimnem odnosu so ga žulile kosti … skratka tudi ni prav. Srečno.

Cestitam za pogumno in zelo pravilno odlocitev. Veliko srece ti zelim!

New Report

Close