Najdi forum

Veš kaj, Ljubimka..

Seveda je vse super, saj ko se videvata je pač tako, kot je na začetku pri vsakem paru. Vsak kaže svoje dobre lastnosti, vedno je dobre volje, nasmejan, razpoložen za seks,..

Me zanima, kaj bi nam povedala, če bi ta ljubimec kdaj postal tvoj mož… Enako brezvezen bi ti postal, kot ti je očitno tvoj mož. In spet bi iskala nekoga drugega…

Ej, Tina 32, tole si pa res super napisala. Dejstvo je, da Slovenci ne slovimo ravno po zvestobi,
Ljubimka živi, kakor pač živi in po moje se bo enkrat grdo opela, kot toliko drugih. Ampak, to ni več moj, naš problem. Se strinjate?

Lp

Suzana

Pozdravljena,

poznam moškega, ki je imel resno zvezo s svojo partnerko. Nekoliko se je oddaljil od svoje partnerke in poskusil na ‘stranski poti’. V bistvu je bil na stranski poti kar aktiven, saj je ženske menjal vsak dan, včasih tudi po dve na noč… Zdaj pa joka, kako mu je žal, kako je ugotovil, da je ona prava in da se bo spremenil… Je res mogoče volka spremeniti v ovčko?

Ubogi tvoj naiven mož. Pa ne se skrivat za tem, da ima veliko ljudi ljubice oz. ljubimce. Js bi te linčala, če bi bila tvoj mož…

super….uzivaj v tem kar mas in se ne obremenjuj z nicemer…srecno se naprej…in take zenske cenim ki znajo najti zase sreco…ti pa si taka…

Zakaj pa si sploh še s svojim možem, če pa se imata z ljubimcem tako krasno?

New Report

Close