Moj ljubimec
Ko sem brala post,se mi je zdelo kakor,da bi brala en cenen ljubezenski roman… Izmišljeno…?
Nisem zasledila,zakaj si še sploh z možem? Je morda ON tisti,ki ti pa ponuja finančno varnost?
Nekaj let nazaj,ko sem bila otrok v najbolj občutljivih letih,se je moja družina ukvarjala s problemom varanja (oče) in zato dobro vem,kaj doživljajo partner in otroci. Groza…
Mogoče se človek zave te bolečine šele takrat,ko je tudi sam prevaran. Le glej, da ti ne bo partner vrnil čez nekaj let,ko bo tebe že minilo in boš računala na miren dom in lepo družino.
Ireny
naj ti zaupam skrivnost
niso vsi moški barabe…ampak ti si veliko več kot baraba do svojega moža in prav bi bilo, da tvoj mož izve kakšna si…tako zate kot za moža
on bo nehal verjeti kako krasno ženo ima, ti pa boš lahko mirno zaživela z tistim…
pa veliko sreče ti želim navkljub vsemu kakšna si…
Najprej sem prebrala post od Nagnusneža in potem še tvojega in mi je popolnoma jasno, da gre za eno in isto osebo. Samo sprašujem se ali ti je tako dolgčas ali pa imaš pomanjkanje pozornosti.
Jaz te ne bom obsojala, ker se mi smiliš. Je pa sigurno zanimivo brati komentarje drugih – upam, da v tem branju najdeš zadoščenje.
Samo še pelc montel naj ti kupi, seveda če tole sploh razumeš. Bi lahko potem rekli: “Sto lisic na en prasic…”
Popolnoma se pridružujem pisanju zgoraj (npr. Mashe), nakladaš in se v pisanju celo ponavljaš, lažeš da sama sebi verjameš. Morda bi si tak odnos sicer želela, morda nimaš niti moža…
…morda je res, po drugi strani pa – zakaj bi se pa tukaj sploh oglašala ? Da bi morila folk s svojimi “dogodki” ? Morda teme zanima kaj smo počeli npr. včeraj vsi tukajšnji pisci ? Menda ja ne, mene tudi ne in njih tudi ne ! Vsak po svoje, pa adijo !
Mik,
res bi lahko preverjali ali je sporočilo resnično ali ne in ali je zajeb…ali ne. Pa vendar se to dogaja. morda ne ravno v tem sporočilu, če pa samo malo dodamo ali malo odvzamemo, pa dobimo še kako resnično zgodbo.
zato jo tudi dovolimo, saj se le tako urimo. Mogoče se nekdo res zabava ob branju, nekdo pa vidi v tem sam sebe ne glede na to, da bi moral kaj napisati ali vprašati.
primož
Meni se pa zdi sporočilo povsem resnično. Mogoče zato, ker imam prijateljico, ki je v podobni situaciji in vidim, da je ljubimka zelo dobro opisala občutke evforije, povezanosti in strasti med dvema, ki takole igrata dvojno igro. Seveda pridejo slej ko prej tudi grenki občutki, kar sem že napisala v prvem odgovoru. Ampak taka veza v resnici požene kri po žilah in željo, da bi celemu svetu povedal za svoje občutke, čeprav so prepovedani. Nekatere takšne veze lahko trajajo tudi po 5 in več let.
Mogoče kdo kaj pri vprašanju spremeni, zato da ga kdo ne bi prepoznal, ampak zgodbe so ponavadi resnične vsaj okvirno.
Zakaj bi si kdo zmišljeval zgodbice? Pa tudi če bi si jo zmislil, to samo pomeni, da ga situacija iz določenega razloga zelo matra in hoče slišati mnenja. Torej je vseeno nekaj resnice v tem. Jaz ne vidim v tem nič napačnega, vsi se celo življenje učimo. In a se ni bolje učiti iz izkušenj drugih, kot pa vse že takoj izkusiti na lastni koži?
Tina prav imaš.
Ta zgodba je povsem resnična in čisto nič izmišljena.
Čeprav se vas veliko zgraža, mislim, da ste vseeno tudi malo nevoščljivi, zato pa to opravičujete z mislijo, da sem si vse skupaj izmislila.
Moj mož dela cel dan, ljubimec me pa velikokrat obišče dopoldan ali popoldan.
Ko se pa dobiva zvečer, pa pač rečem doma, da grem ven.
Saj imamo tudi ženske pravico iti kdaj same ven? Mar ne?
LP
ljubimka, očitno ti ne kapne, kajne
ženske imate vsekakor pravico same iti ven, vendar ti to zlorabiš
poleg tega, pa je zelo grdo od tebe, da si takšna do moža
on cele dneve dela, ti pa se kurbaš okoli
in takih kot si ti je vedno več in več, ker se enostavno niste sposobne usesti z možem in se pogovoriti
pa tudi drugače sem ugotovil, da ženskam ni nič sveto, da je glavno vodilo laž na laž in jim enostavno ne moreš zaupati
v glavnem upam, da se bo vse to čimprej obrnilo proti tebi in boš trpela zaradi svojih grehov
tiste redke ženske, ki pa ste zveste svojim fantom, možem, pa uživajte in naj vam sreča napolni vaše življenje
Ne vem, kaj bi rekla, ljubimka…..Ampak imam občutek, da so tuki na forumu vsi neki proti varanju, ljubimkanju…..Samo, če pa malo okrog sebe pogledamo, pa je kur….na vsakem vogalu :po službah, na zabavah,celo med najboljšimi prijatelji, v šolah….Nekateri celo to javno počnejo, da jih vsi vidjo, pa se zato nič ne sekirajo, saj v moji službi je tako…he. Jz te ne obsojam, ker ne vem kake imaš razmere doma, ali to tvoj mož tud počne, ali imata tako “zmenjeno”…ne vem. Samo enkrat, ko boš, če boš, telebnila z enega stola, takrat bo samo tebe bolelo….do takrat pa….
Ne ni pošteno, ampak se pa dogaja in to zelo veliko (sem na forumu Ah, to življenje, odprla anketo na temo zvestoba, pa je trenutno rezultat približno 50% – je že prevaralo partnerja) in obstajajo močni razlogi za to.
Raznih mrtvih in na videz srečnih zvez je ogromno. Ne znamo ven iz take zveze, zaradi okolice, obsojanja itd., ne znamo paziti in negovati zveze, da do tega sploh ne bi prihajalo. Ja, obsojanja je pa ogromno, to pa znamo.