Najdi forum

Živjo!!!

Moj fant se včasih obnaša kot bi bil star 3 leta. Tko se spakuje, da je kar groza. In potem še prdi, riga full na glas, pa nohte grize. Joj!!! To me zelo moti! Pa nikoli se ne spomni na kakšno malo presenečenje. Saj ne da bijst hotla, da mi kaj kupi, ampak, da bi me vsaj prišel kdaj nepričakovano počakat pred faks. Zadnjič sva se nekaj skregala, ravno sem bila pri njemu doma. In sem rekla da grem, začela sem se obuvati in sem šla…on pa sploh ni rekel, naj ne hodim domo, naj ostanem…

:(((

in kaj si ti storila,da bimu to dopovedala?

Če si in je vse po starem in si nesrečna? v čem je potem sploh problem?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ni fino gledat takega fanta, ki se kar naprej zafrkava, priznam. Vendar je bila tudi tvoja poteza, ko si šla domov, otročja. Sploh nisi nameravala domov, vendar si mu hotela samo vzbudit slabo vest, manipulirat z njim, da bi dobila, kar si si želela, da bi ti kao dokazal ljubezen. Kaj pa, če te je fant vzel smrtno resno in si mislil, želi iti domov, torej je ne bom oviral … Veš, on ne zna brati misli, kaj si ti želiš. Tudi ti malo premisli o svojih reakcijah. Saj veš tisto, ko lahko spremeniš samo samega sebe …

samo kratko vprašanje imam: ali pašeta skupaj?

In potem si šla in …. nič, ti si njega prva poklicala…

Bodi malo bolj nepredvidljiva. Pusti naj tudi on kaj naredi za vajino srečo.

Lp,
m.

New Report

Close