Najdi forum

Sploh ne vem kje naj začnem…
Že 10 let sem skupaj s fantom (moj prvi). Skupaj živiva 5 let. Načeloma vse ok…Problem je, da se bojim, da me pri njemu drži le še navezanost in nič drugega. Da sva se enostavno navadila drug na drugega in da sva zato skupaj. Ne me narobe razumet…imam ga rada in lepo se je zvečer stisniti k njemu in skupaj gledati tv, ampak jaz rabim več! !Seksava enkrat na mesec ali še to ne. Kdo je kriv ne vem…oba…ampak to ni tako zelo moteče. Rabim pozornost in tega nimam!!
On je imal pred dvema letoma krizo – zaljubil se je v drugo (razmišljal kaj naj z mano) in se na koncu odločil zame. To sem zvedela šele zdaj. Kaj točno je imel z njo ne vem, ker mi noče povedati. Menda zato, da se ne bi obremenjevala.
Zdaj pa še moj del: Pred letom in pol sem spoznala fanta, ki me je naravnost očaral – postala sva prijatelja. Iz prijateljstva se je razvilo več. Ker ima on punco (skupaj živita) in ker imam jaz fanta, se videvava, ko se pač lahko. In kaj zdaj? on pravi, da ima rad svojo punco in da bo ostal z njo, ker bi jo po dvanajstih letih preveč prizadel, če bi jo zapustil. Pravi, da je zaljubljen vame. jaz sem zaljubljena vanj. In kaj zdaj????? naj v nedogled živim s svojim fantom, si ustvarim družino (stara sem 27 let, fant 29)…in se dobivam z njim???? ne pride v poštev!!!! in tega se zavedam.

Je možno, da po tolikih letih pač ni več toliko strasti in da se je potrebno pač sprijezniti s tem????? in je “nova zaljubljenost” le trenutno navdušenje?? in zahtevam preveč?

…sem mislila, da se to dogaja le drugim…
🙁

Le zakaj se vedno tako mučimo, zakaj ne delamo tisto kar mislimo, da je prav in tisto kar čutimo. Vedno pa smo radi še malo sigurni, zato se z eno lovko še vedno držimo tistega kar smo žže imeli, za primer če to novo propade.

zaradi tega ne boste nikoli srečni. Ni problem, če kdaj zgrešite in vidite da to ni to. Bolje zgrešiti kot nikoli biti siguren, da je to to. Razlika je v tem, da eni vedo, da so zgrešili, drugi pa še to ne.

Torej, narediti tisto kar čutite in to z vsem srcem.

Vedno lahko zgrešite, če pa ljubite, ne morete delati nečesar narobe. In ni važno kolikokrat padete, kot je važno, da se vedno poberete.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close