Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Mnenje

Mnenje

Lep pozdrav vsem!
Zanima me, če je imel kdo podobne težave in kaj je bil vzrok?
Simptomi: občasno potenje rok, občasna nespečnost, občasno zbujanje ponoči in ugotovitev, da sem prepotena, občasne palpitacije, občutek tiščanja v grlu-vratu. Posebno pa me skrbi čudna vrtoglavica: kadar sedim, se mi dogaja, kot da bi sedela na čolnu, vendar se v resnici ne premikam in še to: ko hodim in sedim imam občutek, da me malce vleče na levo. Bi zadnja dva problema lahko povzročala ščitnica ali je to eden izmed simptomov MS?
Hvala za vsak odgovor in lep vikend!

Caw

glede na tvoje simptome bi bilo lahko vse prej drugega kot pa tipicni znaki MS.Ce pa imas zelo pogosto simptome, pojdi k nevrologu, nimas nic za izgubit!

velik srece

no glede na kar nekaj zaskrbljenih na tem forumu opažam da se velikokrat ljudje prenaglijo z nevarnimi diagnozami.kot je predhodnik omenil so vaši simptomi vse kaj drugega kot pa MS.iz vaših simptomov gre razbrati naslednjo diagnozo disbalans nervus vegetativus-po domače povedano lažja depresivna motnja z napadi anksioznosti,ki se jo zdravi z helex tableti ampak se jo da odpraviti tudi z boljšimi metodami (feedback control tecnic).če vam moj odgovor ni dovolj pojdite do osebnega zdravnika in sem 1005 da vambo povedal enako.torej brez skrbi pa bo.LP!

Pika80 le mirno. Ti znaki so mogoče le malček podobni znakom MS, zato si prav gotovo ni treba beliti glave s tem, kaj če … Bolj pomembno je, da se umiriš, “skuliraš”, pozabiš na slabe možnosti. Sprostitev je najpomembnejša.
In res, pojdi do osebnega zdravnika, da se rešiš skrbi.

New Report

Close