mnenje
zanima me mnenje moških,lahko pa tudi žensk(mogoče ima katere izkušnje). namreč fant je našel nekaj,kar ga zelo veseli in uživa v tem delu.problem nastane,ko enostavno nima več časa zame. ob vikendih ga skoraj nima več-preveč zaposlen. ne govorim o službi, ampak dejavnosti. odkar se je začel s tem ukvarjati, se je spremenil. vendar on pravi,da se ni. v tej dejavnosti je vključena tudi punca,ki mu je bila nekoč zelo všeč (pravi,da je bil pred leti samo novoletni poljubček)-živi blizu njega. govori mi,da mu moram zaupati, ker ne čuti do nje popolnoma ničesar. verjamem mu,ker sva že nekaj časa skupaj. ena od skrbi je ta,da se lahko zaljubi vanjo,ker veliko več časa preživi z njo oz. še z ostalimi, kot pa z mano. obupana sem in nevem kaj narediti. fanta ne morem prisiliti,da bi me imel raje. kaj menite? hvala že vnaprej za odg. lep pozdrav vsem
Nika,
bolj kot boš o tem razmišljala, prej se lahko zgodi. Zaupaj mu in mu verjemi, če bo izkoristil to zaupanje in zvestobo, bo to tudi sam nekoč dojel in mu bo žal, ampak takrat bo že prepozno, kajti tak fant te ni vreden.
Drugo pa je to, če nima časa zate. Če mu to poveš in ve, da bi vseeno rada kaj več in nič ne naredi, ptoem je problem v tem, da ne ve kaj mu več pomeni, kajti če je s teboj že iz navade in rutine, to ni preveč dobro, kajti zelo hgitro se zgodi, da ima drugačne vrednote.
primož
Hojla!
Nič ne napišeš, kakšna dejavnost je to, ampak če te vsaj malo veseli in če si upaš, začni se tudi ti ukvarjati s to zadevo. Kajti stari pregovor – Daleč od oči, daleč od srca – zanesljivo deluje, zato moraš malo poskrbeti zato, da bosta s tvojim fantom preživela nekaj časa skupaj.
Če pa se ne bo dalo ali če sploh ne najde časa zate, potem je stvar jasna – pojdi po svoje – poišči si fanta, ki si bo zate vzel čas! To je osnova vsakega dobrega odnosa. Lp