Mlajši moški + starejša ženska

Na fb zmenkarijah sem spoznala moškega starega 33 let. Prijeten na izgled, ima sluzbo, živi sam v najemu. Vse super fino fajn, tudi zabaven je. AMPAK… izvedela sem (nekaj mi je povedal sam, nekaj sem razbrala iz objav) da ima po strani žensko, ki ga smatra za partnerja. Stara je 51 let (sumim da še kako leto več saj ženske lažemo o letih). In to je razlog zakaj ne želim z njem niti na zmenek. Meni se to zdi bolana razlika v letih, on se zgovarja da je “zveza” z njo enostavna, on tako nima dolgoročnih planov z njo, ona se tudi slepi tipično kot vse stare babe (zivi za danes kar bo bo), rodna doba je mimo, lahko prihaja vanjo, rada sexa in je pripravljena na marsikaj tudi analo(tukaj se mi iskreno že obrača), skrbi zanj brez česarkoli v zameno, poudarja da je izvrstna kuharica (katera pri teh letih ni??? sploh če so otroci ze odrasli?), da ne najeda s spanjem pri njem, ima rada svoj čas zase, je preskrbljena in je s tezavami sovrstnic že davno opravila (JA MA DAJ A RES?!?!?). Ok vse to se meni zdi normalno pri teh njenih letih. Slike mi ni želel pokazati, češ da izgleda za svoja leta vsaj 10 let mlajša. Nakar sem jo izbrskala sama. Sedaj sem zgrožena. Izgledata kot malo lepša in bolj ohranjena mestna mami, trudi se biti dama. Vse lepo in prav, ampak leta naredijo svoje kljub manjšim popravkom. Jaz ne morem mimo tega on pravi da sem plitka.
Da ljubezen ne pozna meja. kakšna ljubezen če se goniš po spletnih zmenkarijah? Meni se bruha, sploh ko sem videla sliko ko sta skupaj. Kot sin in mati. Naj povem še da je moja mami stara 55 let, njegova pa 60. BOLANO!!!
Kakorkoli ženska skrbi zase, leta so naredila svoje in jaz ne morem mimo tega da si predstavljam kako jo liže v menopavzi. Obrača se mi ze saj mi zgleda to že Gilf scena. Vem da boste določene užaljene ampak mene to moti, ker je razlika med njima res očitna. Vem da bom tudi sama nekoč tam, da tudi sama nisem ravno najmlajša ampak še vseeno ko bom prišla do teh let so 30 letniki zadnje kar bi imela za partnerja. To je čisto druga generacija? ne hvala.

Torej dilema; ali bi vas kot vrstnico (imam 30 let) motilo da je moški v zvezi (sex bi še nekako prezivela) z tako grozno starejšo žensko, ki bi mu lahko bila mati?
Jaz ko pomislim da ko je on imel 10 let je ona že bila odrasla oseba 27. Meni se gnusi in obrača. Menim da ima tip težave z tem da odrasli imamo pač tezave in da smo ravno v obdobju ko gradimo in ustvarjamo druzino on pa rajši izgublja čas zaradi strahu pred blizino in odgovornostmi z eno… k bo čez 9 let mela 60 let on bo pa v obdobju ko moški postane moški 41. Sploh ko on ze tako izgleda mlajši.

Bi bil to razlog da se s takim tipom ne zapletate? sicer me itak moti tudi to da je zadeva še vedno aktualna, on pa se goni po fbju in išče druge žrtve. Ampak do tega sploh nisem prišla, ker me bolj moti to drugo. Zakaj išče mlajše če je ona tako oh in sploh top? ni mi jasno kaj takim zenskam v glavi zarola da jih ni sram hodit po cesti in se drzat za roke z nekom ki bi lahko bil sin. Ta zenska ima tudi odraslo hcer mojih let…

Kako tak moški v prihodnosti dobi mlajšo normalno zensko? dejansko obstajajo zenske ki jih to ne bi motilo?

Zelo nedoraslo in ozko gledaš na odnose in kot taka nisi primerna partnerka za nekoga, ki ima glede tega neprimerno bolj sproščen pogled in bistveno manj predsodkov.
Jaz sem starejša od te gospe in imam redno menstruacijo, večino mesecev tudi ovulacijo (ker jo dobro čutim). Torej gospa je lahko še krepko v rodni dobi – ne vem, kje je ta moški slišal, da ženske po 50. absolutno ne morejo več zanosit, v starih časih je več tako starih žensk rojevalo kot danes.
Kaj točno se ti gnusi, pa ne razumem. Pri 50 ima ženska, če skrbi zase in redno športa, lahko bistveno manj celulita kot nekoliko pretežka in zasedena najstnica. Če je vitka, ima lahko zelo lepo postavo, prav tako pri 50 ženske ne postanemo nenadoma ogabne, stare smrduhlje, ki nas nihče več ne povoha. Me kar zaboli, da tako nizkotno gledaš na lastno mamo. Pri 60 verjemi, da ji je še vedno marsikatera pot odprta (soseda je morala pri skoraj 70 klicat policijo zaradi preveč vztrajnega snubca, halo).
Glej, če ti tip zaradi tega ni več, ti ni več, ni pa treba zaradi tega žalit gospe, ki je sploh ne poznaš. In zamisli se nad sabo, da greš takole vohunit za njo. Pri tvojih letih, saj nimaš 17 let no.

Če ti je OK moški, ki pri 33-tih živi v najemu in mu paše zmenkarjenje ob dokaj resni zvezi, sklepam, da imaš ti več problemov kot ta moški.
Zakaj pa bi zmenkarila z njim? Kaj lahko od njega pričakuješ? Glede na tvoj zapis, bi me na tvojem mestu sploh ne zanimal takoj po tem, ko zvem, da je v zvezi in do (njenih) let sploh še nismo prišli.
Skratka, preveč se ukvarjaš z drugimi in premalo s seboj.

Nisem mogla mimo tega kako ti kritiziraš starejše…Iz tvojega posta je razbrat, da si na tole žensko dejansko ljubosumna, tale ti je speljala moškega, ki je raje z njo, čeprav je v menopavzi, skrbi za njega, ne komplicira in še sexa rada…Ti za razliko od nje imaš samo napeto kožo še-če?, mu gnjaviš cele dneve, kompliciraš, ga stiskaš, omejuješ, tej ženski več to ni potrebno. Življenje ima razdelano, ne rabi nikogar, da jo vzdržuje, priskrbljena je, ima otroka itd…
Naj povem svojo zgodbo, že 6 let sem srečna s 15 let mlajšim, ne živiva skupaj, ker jaz ne želim, on bi, imam za pol milijona nepremičnin in me ne rabi nihče vzdrževat, dobro službo tudi z doktoratom , zgledam za 15 let mlajša, suha, se rihtam, mu kuham, skrbim za njega in hkrati mu dajem svobodo po drugih ženskah in družini…Sama imam odraslega sina. On še nič je pa iz velike družine in se zelo dobro zavedam, da bo enkrat odšel, ker si tudi jaz želim, da gre…ne zgleda mlajši od mene, nihče ne bruha v najini družbi, še veseli so za njega, saj njemu grejo vrstnice na bruhanje glede na obnašanje…in glede na pisanje, ki si ga bila ti sposobna spisat…Tudi sama boš enkrat, če prišla k pameti, če boš imela srečo. Nama nič ne manjka, uživama, lepo se imava ampak se tudi zavedam, da mora it, kdaj pa prepuščam njemu, saj jaz otroka že imam on še ne…Torej vmes sem ga že spustila k eni taki kot si ti, pametni, naduti, aftni ampak je hitro prišel nazaj in nič ga ne moti, da sem 48 in v menopavzi, ga je pa motila ona glupača, afna, butasta, ki je niti to ni motilo, da jo je varal z menoj, da je ljubil mene itd…tu se potem vprašaš kdo je bolj nor, če mislite da so leta važna se krepko motite….
Še pride čas, ko bo moral it, ampak se ne sekiram, ker raje ostaja pri meni…se pa lahko takšne okrog 30 vprašate kaj je z vami narobe, da 33 letniki posegajo po takih kot sem jaz in ne nismo avanture, 6 let ni kratka doba, očitno je njihove življenje znosnejše ob nas starih, kakor butaram, ki bi pri 30 že morala biti tolk pametna, da bi vedela, da menopavza ni bolezen in, da še raje in bolje sexas, preberi kakšno knjigo, ti nebo škodilo…In ja še vedno menim, da ti je moja vrstnica speljala tega 33 letnika-zdaj se pa ne moreš s tem sprijazniti, zato pišeš take bedarije…sory ljubica, pazi na jezik včasih, ni vse v letih….Očitno si vse prej kot prijetna če je ušel k 46 letnici…samo okrog otroka se strinjam, da v naših letih je bolje, da jih nimamo več. Odrasti. Boljše imeti mir in za odtenek manj simpatičnega partnerja, kot prelepo, zavrto, materialistko,nemogočo partnerko in z nizkim IQ…kot ga očitno imaš ti. Pa brez zamere, delaj na sebi, pa ti 33 letnik ne bo pobegnil k 15 let starejši v objem…tega je dans kar veliko…P.s. (tudi njegova mama je samo 5 let starejša od mene-pa jo ne moti, d aje sin z menoj-zakaj le, če njemu ustreza.

zanimivo vse neko skacete v luft ker ima zenska kao slab odnos do vas starejsih medtem ko vam vsem skupaj z vso inteligenco in premozenjem ne rata dojet da same delate isto. vse te mlade afne glupace ipd. kdo je zdej kle ljubosumn? ce mas mladga moskega ki bi lahko bil tboj otrok se je za vprasat kaj je z vami starimi kokami narobe. valda da pride nazaj ce si kvazi premozna skrbis zanj ni da ni. kdo se zdej v tej zgodbi manj ceni? pac stare babe ste za odpis spijaznite se da denar izobrazba in vse ne pomaga pri zgubani faci. se nisem spoznal zenske ki bi pro 50ih bila v rodni dobi.

Poznam par s takšno starostno razliko, imata družino, zdaj verjetno že praznujeta vsaj srebrno poroko … okej, vidi se starostna razlika: ona že nekaj let v penziji, on jih ima pa malo čez 50 in totalen baby face, zgleda precej mlajši, kot je. Ampak to res ni pomembno.
Tudi malo svobodnejša zveza, kot je vajina, je lahko polna ljubezni ali vsaj iskrenih čustev in spoštovanja.

Vprašala sem svojega partnerja, kako gleda na to, in je rekel, da ga pri ženski itak pritegne energija, pogled, način govora, kretnje … Ne bi se mogel ogreti ravno za babico, enako pa ne za žensko, ki bi pri 35 delovala preveč resno ali celo starikavo, medlo, brez energije. Opazi pa recimo zrelo, a mladostno žensko tudi pri 60, ki nekaj izžareva. Imam znanko, ki gre počasi proti 70. letu, zgleda pa vrhunsko, je tudi zelo fit, polna energije in idej, vedno dobre volje, optimistična, zadovoljna, smisel za humor, daleč od tipične babice, ki doma samo kuha, pospravlja in čaka na obisk vnukov. Ona mi je zgled in zanjo verjamem, da se tudi kako mlajše oko ustavi na njej.

Varate zgolj z moškimi, ki imajo mlajše partnerice.. saj starejše niso “konkurenčne”?

Hkrati pa svojo spolno zategnjenost predstavljate kot prednost?

Potem so odgovori dokaj jasni: mlajša in zategnjena, zgolj zato, ker ima moški očitno premalo problemov v življenju.

De omnibus disputandum..

ne vem od kje ste to razbrali. Nisem imela namena odgovarjat ampak čutim da moram pojasniti nekaj stvari.

1. jaz ne varam. dejansko si zelim normalnega razmerja, kjer bi me partner spoštoval, bi skupaj gradila življenje kot se za najina leta spodobi. V odnosu sem zvesta in to pričakujem tudi v zameno. Verjamem da bi mi moralo biti bolj pomembno dejstvo da je zaseden, ampak na žalost ali srečo še nisem imela opravka z moškim, ki bi imel tako starejšo “partnerico”. namreč težko jo poimenujem brez narekovajev saj če on išče nove zrtve pač to ni to. in ja še vedno sem zgrožena kar sem mu tudi povedala v obraz.

2. taki p***** pri meni tako ali tako odpadejo.
3. ZAKAJ PA NE MLAJŠI IN STAREJŠA: ni mi jasno kako se nekaterim ki ste odgovarjali take zveze zdijo normalne. vidi se iz napisanega da gre za tezko patologijo. Zenska ki misli da je kuhanje in skrb za mlajšega nek privilegij, nekaj kar mlade kao ne znamo… :D???? Ja ni a ne. Mlade nočemo kar je velika razlika. Nočemo pa zato ker ne bomo nekemu idiotu ki nas ne spoštuje še rit odnašale. Za vaše zivljenjsko obdobje je to normalno, skrbela ste za sina in zdaj vam manjka skrb za nekoga tretjega. In imet zvezo z nekom ki bi vam lahko bil sin… hmmmm..
meni se to ne zdi normalno, in v kolikor bi moja mama imela takega ljubimca, bi imele tezek pogovor, saj bi bilo to v nasptorju z vsem kar me je učila. Samo vi ste očitno dojeli da nimate pri svojih letih veliko izbire in ste zato spustili vse svoje kriterije. Denar pri teh letih ne igra vloge- za vas, tudi sama sem dobro situirana imam vredu sluzbo in za slovenske razmere nadpovprečno plačo, zato menim da se na tak nivo z takšnim moškim ne rabim spuščati. Njemu verjetno dejstvo da ste “zastonj” da na vas ne zaganja lastnega denarja in da mogoče še kaj profitira iz tega, velik +. Nič drugega niso take zveze kot zveza z infantilni moškim, ki rabi nadomestitev matere, saj prevzeti drugih odgovornosti ni psihično sposoben . Tudi sama sem imela starejšega partnerja (sicer samo 10 let) in vem kaj govorim in zakaj zveza ni šla. To je druga generacija ki je sprva zanimiva bolj odrasla, te potegne kot magnet, ampak skozi leta in skupno zivljenje vidiš da sta to dve različni generaciji in različna razmisljanja. Poti se kaj hitro razidejo. Vidi se da trpite saj ne razumem potrebe po najprej pritozevanju da imam jaz ponizujoč odnos, potem v drugo pa spljuvate vse mlade ženske na zelo grozn način. Telesni sokovi žensk se z leti pač spreminjajo. Z menopavzo pa sploh. Ampak k sreči to ni moja stvar, ker sama ne rabim pri ničemer sodelovati. Žalostno mi je da vam je normalno “spustit” moškega k drugi. Ko cucka in mu iz tega dat lekcijo. 😀 Jaz si tega ne dovolim saj še nisem zgubila samospoštovanja da bi morala prenašat taka ponizevanja, da bi pa po vsem tem moškega še sprejela nazaj??!? nikoli in nikdar. Sem pa vesela da vama funkcionira. Kaj lahko moškemu ponudim? Normalno zvezo, izkušnje ki bodo za oba prvič (otrok druzina skupno zivljenje), v zvezah sem spolno precej aktivna, sem odlična kuharica verjamem da bom pri 50ih še boljša, urejena, fizično atraktivna, pri 30 ih zgledam stara 25 (to mi namreč vsi govorijo) živim na svojem, imam lastno stanovanje, redno sluzbo, nobenih kreditov in oddatne prtljage (bivši mož, otroci), veliko tudi potujem, sem popolnoma samozadostna na kar sem ponosna, saj redke zenske pri teh letih brez moškega dejansko kaj ustvarijo. Prvič sem se prijavila na spletne zmenkarije zaradi korone in dolgega časa. In sem šokirana. Mi je pa zanimivo kako opisujete vajino zvezo kot nekaj posebnega, ne želite si skupnega zivljenja. Zakaj? vas je morda strah da bo ugotovil das ste tudi sama krvava pod kožo in morda imate tudi vi slabe dneve kot me “mlade kure” zapoljnjene z problemi, ki so za naša leta pravzaprav del odraščanja. Vajina zveza funkcionira ravno zaradi tega- nenehno vzpodbujanje “medenih tednov” ker ne zivita skupaj in si lahko ponudita zgolj lepe dneve in dobra razpolozenja. Ze vse lepo inprav ampak to ni realno zivljenje. To je ustvarjanje iluzije in kraja časa zanj, če si vas res tako želi. In s tem ko ste mu dala ultimat da bo nekoč mogu it.. manipulacija in nič drugega. S tem ga dodatno drzite nase, ponudila ste mu vse na dlani, kar mu nobena mlajša (ki se ji še da upirat in postavlat meje) ne bi in seveda moški ze zaradi udobja ne bo zapustil take zveze, hkrati pa s tem stavkom pride tudi lekcija (če ne boš priden boš vse izgubil, posledično se tip trudi). Če pa je tukaj še sexualna svoboda.. Nobena mlada nima šanse da pride zraven. Je pa dejansko retortično vprašanje koliko ste dejansko vi v taki zvezi srečna. Iz napisanega sodeč ne ravno.. Menim da vas je to da je zbežal k mlajši (verjetno ne prvič ne zadnjič) precej prizadelo zato pa tako grdo govorite o “mladih budalah”. Nismo me krive da je on v cvetu mladosti in je zaradi tega njegov libido večji. sicer libido nima nič z moralnimi vrednotami ki jih pa on očitno nima. Če je ljubezen je ne zamenjaš kar tako, za mlajšo za par mesecev. Čakajte da pride kaka mlajša ki mu bo pripravljena ponudit podoben standard, žal budale vedno so in vedno bodo. Zato pa je tolk moških svinj ker določene same to vzpodbujate.

Žal.

Nikjer nisem napisala da je kdo kamorkoli ušel.. k sreči mi ni treba se obračati za takimi nizkotnimi moškimi ki jim niti osnove zvestobe niso jasne. Tema je nastala zgolj in zgroženosti, z njem sva pa tako ali tako prekinila pogovor v trenutku ko sem izvedela kaj je zadaj.
čemu tak osebni napad? kaj se bojite da sem ena izmed bivših vašega moškega in vam skačem v zelje 😀 😀 😀

lep dezeven dan še naprej :))))

Sune tisto žensko v rit. In ima s tabo otroka. V čem je problem. O bivših ne smeš razmišljat.

Svašta res! Koliko je tipov ki majo po 20 ali več let mlajše punce? Koliko se ti pa oni gnusijo?? A to je pa “okusno”??

Glej, ko bos odrasla in ugotovila, da zunanji izgled in leta niso pomembna, bos dobila vse odgovore na tvoja vprasanja. Do takrat pa izvoli in pobiraj plehke moske, ki jim je vazen izgled pa leta itd, pa upaj, da ko mu bos dala vse in se vec, te na stara leta ne bo zamenjal za mlajsi model. Itak ste za skupaj.

In pa ja, dejstvo da je zaseden, bi moralo biti tisto, ki te odvrne od takega tipa. Danes ima postrani njo, kasneje si lahko ti tista. Zakaj bi se sploh petljala tja kjer ni prostora zate in sprasevala taksna butasta vprasanja, najprej pometi pred svojim pragom. Razen, ce imas prevec prostega casa in nujno rabis dramo v svojem zivljenju. V tem primeru cestitam, v glavi si se vedno si najstnica.

Hm, moja mami je 10,5 let starejša od očeta in kmalu bosra imela 50-letnico poroke. Leta niso važna, kljub temu, da naša mami dostikrat reče, da mu je teklo mleko iz ust, ko sta se spoznala. Ljubezen je stvar presoje in ne izbira let. Pa čeprav se mnogi zgražajo, je bistvena samo volja dveh, nič drugega. Drugače pa mlada dama, tudi vi boste enkrat toliko stari (če boste dočakali) in tudi na vas bodo brazde življenja pustile odtise na obrazu ter tudi drugje. Če je človek star 40, 50 ali več še ni za odpad, takrat se življenje šele začne. Verjamem pa, da tega sedaj še ne morete videti, ker ste v obdobju preživljanja časa z nekom, ki naj bi bil vaš partner. In glede na vse povedano, tudi ne verjamem, da bo to gospo zapustil zaradi osebe, ki ne zna uživati v življenju in išče probleme. Vsaj toliko je bil pošten, da vam je razložil situacijo v kateri je, od vas pa je odvisno kako boste to sprejeli. Pri tej ženski vas motijo leta in njena odprtost pri spolnih odnosih, to ni drugega kot ljubosumje in z vsemi preiskavami si le dodatno nasipate sol na rano, ker si ne morete ali nočete priznati resnice, da vas je “premagala” starejša gospa. Na vašem mestu bi se zamislila. Upam, da se vam izide tako, da boste na koncu le dočakali svoj trenutek sreče.

Stara sem 43, ne bom govorila, da izgledam 10 let mlajša in podobno, postava žensko zaobljena, daleč od suhe, imam pa, z veseljem rečem prijeten karakter in sem na sploh energična. Tu pa dam v koš vsako 10, 20 let mlajšo :-))
V glavnem v sluzbo je prišel fant, ja zame je fant ne moški, mlajši vsaj 10 let in se, ne vem zakaj, od vseh zagrel prav zame. Ne pravim, da bi imel z menoj resno zvezo, me pa vabi na kavo in izkoristi vsako priliko za pogovor, čeprav delava v različnih oddelkih
Kaj ima v mislih, ne vem, ker ga puščam na hladnem in vedno obrnem temo tako, da to tega pogovora ne pride. Tako ali tako nisem za stvar, ne afero ne kavice in ne zvezo. Mi je pa zanimivo, da se tako mladi ogrejejo za starejše. Pa ve, da imam ze polnoletnega sina……

Če pa odmislimo estetski vidik, ki je tako ali tako subjektiven, moram rečt, da smo starejše res manj komplicirane, se znamo pošaliti, tudi na svoj račun, manj preračunljive,…… in se na sploh moški vseh let rajši družijo z nami kot mlajšimi (te pa verjetno raje pogledajo :D), ki so non stp depresivne pa utrujene in slabe volje, pa razcepljene konice in zlomljen noht pa .esna kavarna je zaprta……. pač za vsako rešitev najdejo problem

Škoda komentarjev. Vsak je sam svoje sreče kovač. Če ne privoščiš drugim, potem se res zamisli. Pravzaprav te res čisto nič ne briga, če so drugi srečni.

Citat:
“Normalno zvezo, izkušnje ki bodo za oba prvič (otrok druzina skupno zivljenje), v zvezah sem spolno precej aktivna, sem odlična kuharica verjamem da bom pri 50ih še boljša, urejena, fizično atraktivna, pri 30 ih zgledam stara 25 (to mi namreč vsi govorijo) živim na svojem, imam lastno stanovanje, redno sluzbo, nobenih kreditov in oddatne prtljage (bivši mož, otroci), veliko tudi potujem, sem popolnoma samozadostna na kar sem ponosna, saj redke zenske pri teh letih brez moškega dejansko kaj ustvarijo. Prvič sem se prijavila na spletne zmenkarije zaradi korone in dolgega časa. In sem šokirana. Mi je pa zanimivo kako opisujete vajino zvezo kot nekaj posebnega, ne želite si skupnega zivljenja. Zakaj? vas je morda strah da bo ugotovil das ste tudi sama krvava pod kožo in morda imate tudi vi slabe dneve kot me “mlade kure” zapoljnjene z problemi, ki so za naša leta pravzaprav del odraščanja. Vajina zveza funkcionira ravno zaradi tega- nenehno vzpodbujanje “medenih tednov” ker ne zivita skupaj in si lahko ponudita zgolj lepe dneve in dobra razpolozenja. Ze vse lepo inprav ampak to ni realno zivljenje. To je ustvarjanje iluzije in kraja časa zanj, če si vas res tako želi. In s tem ko ste mu dala ultimat da bo nekoč mogu it.. manipulacija in nič drugega. S tem ga dodatno drzite nase, ponudila ste mu vse na dlani, kar mu nobena mlajša (ki se ji še da upirat in postavlat meje) ne bi in seveda moški ze zaradi udobja ne bo zapustil take zveze, hkrati pa s tem stavkom pride tudi lekcija (če ne boš priden boš vse izgubil, posledično se tip trudi). Če pa je tukaj še sexualna svoboda.. Nobena mlada nima šanse da pride zraven. Je pa dejansko retortično vprašanje koliko ste dejansko vi v taki zvezi srečna. Iz napisanega sodeč ne ravno.. Menim da vas je to da je zbežal k mlajši (verjetno ne prvič ne zadnjič) precej prizadelo zato pa tako grdo govorite o “mladih budalah”. Nismo me krive da je on v cvetu mladosti in je zaradi tega njegov libido večji. sicer libido nima nič z moralnimi vrednotami ki jih pa on očitno nima. Če je ljubezen je ne zamenjaš kar tako, za mlajšo za par mesecev. Čakajte da pride kaka mlajša ki mu bo pripravljena ponudit podoben standard, žal budale vedno so in vedno bodo. Zato pa je tolk moških svinj ker določene same to vzpodbujate.”

Načeloma se moški samozadostnim ženskam izogibamo, ker nam taka ženska zlahka poškoduje naš ego – gre za vlogo moškega skozi evolucijo, ki je globoko vsidrana v naši podzavesti. Gre za negacijo vrednosti moškega tudi v družbenem pogledu. Zato veliko moških ne zmore ostati ob močni in samozadostni ženski oz. se nanjo nalepijo le če niso predelali ojdipovega kompleksa oz. iščejo nadomestno mamo.
Jep… opazna moč in samozadostnost ženske sta razvitemu odraslemu moškemu prej odbijajoči, kot privlačni lastnosti.

Razvitemu odraslemu moškemu je udobje, ki ga nudi “močna in samozadostna ženska” prej odveč kot ne, saj ne zmore uresničiti svoje družbeno sugerirane vloge glave družine in bread winner-ja.

Libido je tesno povezan z moralnimi vrednotami, te namreč igrajo vlogo katalizatorja libida.
Če to ne bi bilo tako, bi po svetu horde mladcev čemele v zaporih zaradi poslilstev skupaj z očeti posiljenih. 😉

Avtorica, sprosti se malo. Iz tvojega pisanja kar vreje jeza in gnev in veliko več pove o tebi, kot pa o tvojem nesojenem partnerju in njegovi ljubici. Imaš vso pravico, da se ti gravža takšna razlika v letih, nisi pa merodajna kaj je normalno in kaj ne.
Veliko mojim moškim prijateljem so všeč starejše ženske. In nihče od njih ne išče nadomestne mame. Ko jih vprašaš zakaj, povejo da zaradi tega, ker imajo pošlihtano v glavi, so bolj sproščene, odprte, marsikaj so že dale skoz. Uživajo v seksu, eksperimentirajo ( in ja, pri nekaterih anala spada zraven, pa ne zaradi tega, ker hočejo ustreči partnerju, temveč zaradi tega, ker v tem uživajo, neverjetno a ne).
Ti pa po drugi strani izpadeš zagrenjena, zategnjena in jezna ženska v najlepših letih. Verjemi, da se vsak moški z zdravo dozo pameti na daleč izogne takšni babi, pa čeprav je takšna terna, kot si se sama opisala in (še) brez gub.

Nad sabo se zamisli, kaj želiš od moškega, ki je očitno v zvezi. To da vohljaš za njegovo partnerko in obsojaš zvezo pod izgovorom na starostno razliko, je nesmisel.
Sebi išči pač takšnega ki ti ustreza, za druge pa se ne obremenjuj kako živijo in kdo s kom seksa.

Samo ti pa res nimaš razčiščenih nekaj pojmov pri sebi. Če iščeš neko resno zvezo, zakaj potem sploh se spuščaš v debato z oddanimi tipi??? Pa da potem greš še secirat in brskat za partnericami teh tipov in o njih razmišljaš, to je pa še bolj bolano.

New Report

Close