Najdi forum

Sem že v srednjih letih, poročena, mati najstniškega otroka. Iz nasmeha in kavice se je razvila totalno nora simpatija med menoj in 12 let mlajšim fantom. Zaenkart le v besedah, SMS, pošti in v prisotnosti drugih. Kako naprej? Doma po petnajstih letih zakona vse ni super, gre pa. Zdaj pa to!Njegove besede in zagotovila so balzam za mojo dušo, kot da sem se še enkrat rodila. To se mi je zgodilo prvič in sem tako zmedena, da se več sploh ne poznam. Kaj naj? Če se slučajno dotakneva, kot da je udarila strela, če sva v bližini drug drugega, je zrak tako nabit, da se bojim eksplozije. Pozna kdo tak občutek ali še bolje POZNA KDO REŠITEV?

KAko bo pa čez 5 let? Boš iskala novega, če tudi tukaj ne bo več idelano?

važno je da greš naprej, odloči pa se tako kot misliš, da je prav, ne glede na to kaj menijo drugi. Važna si ti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Vprašanje gre samo glede tvojega značaja. Si za “akcijo”, provokacijo ali kaj več ? Samo nekaj se vprašaj – kaj bi svetovala možu v istem primeru ? Lo se imejta (upam da razumeš s kom) !

Take štose doživim jaz vsako leto pa se za to nič ne sekiram. Če hočes vse pokvariti skoči v posteljo z njim. Boš videla kako je vse plehko in brez veze. Še nisi poskusila seksati v avtu, najeti sobi, v spalnici prijateljev ipd.? Če bi rada doživela kaj poniževalnega poskusi! Pa kaj če skačejo iskre? Naj kar skačejo in ti popestrijo dan!

poskusi najprej rešiti zakon, ker je že na tričetrt zavožen. V obdobju, ko doma ni vse super, se jaz v romance ne bi spuščala.
V podobni situaciji sem se zadržala, res pa je, da doma nisem nič izboljšala in je zdaj total dolgčas in beda in mi je malo žal za nazaj, da si nisem včasih privoščila kakšnih iskric. Povzetek: ne narediti nič je najslabša varianta.

Kozoroginja, uzivaj v tem. Zaenkrat nic ne pocnes narobe, gre zgolj za flirtanje ampak naj te odnese v visave, uzivaj, sanjari.

Strinjam se s tabo, sama sem točno na tem ali “narediti” nič ali kako daleč se spustiti? Samo, da je razlika 18 let.

Tudi pri men so dve leti skakale iskre. Res dobr občutek. Po dveh letih sem popustila in šla sva do konca. . Razmerje je trajalo eno leto. Sedaj je spoznal mlajšo, želi si družine. In jaz se umikam, čeprav pravi, da naj ne prekinem. Mi ni žal, sploh zato ker mi ni šlo samo za sex. Bila oz. sm še zaljubljena v njega. In sedaj čakam, da mi ne bo več hudo. To sem vzela v zakup.

Hvala za odgovor, sorodna duša. Pričakovala sem sicer kakšen nasvet, a vem, da se ne morete odločati namesto mene. Meni pa je vedno težje in iskre so vedno močnejše. Čeprav se prepričujem, da mu ne bom odgovorila, da se ga bom izogibala, da bom… a ne gre in ne gre. Imam družino, ki jo hočem obdržat in imam ljubezen, ki jo hočem negovat. Je to sploh lahko ljubezen? Sploh ne vem, ali hočem sex ali mi godijo besede. Imam občutek, da bom znorela, po drugi strani pa mi daj e energijo za vse ostalo. Delam, študiram, kuham, sem prijazna in vse mi gre od rok. Včasih sem mislila, da se dobi kaj takšnega na recept, zdaj pa mi je kar padlo z neba.
Naj prestopim mejo ali naj čakam, da mi odpelje vlak?

mogoče pa bi lahko, če si zelo zelo pogumna, poživila svoj zakon na tak način, da bi vse to možu zaupala? Joj, bo pestro. Bo napeto. Boš čutila do obisti, kako ga ljubiš in se ga bojiš izgubiti. Ne bo varanja, ne bo slabe vesti, ne bo strahu, da bo zvedel na neprav način od neprave osebe ob nepravem času. Kar se sicer tudi dogaja.
Ah, samo strašim te. Uživaj.

lepo je, če veš, da si nekomu všeč, da preskakujejo iskrice, toda mislim, da je vseeno bolje, da ostane samo pri tem. Lahko se zgodi, da boš šla predaleč, če boš šla do konca, mislim, če boš skočila z njim v posteljo. Lahko se zgodi, da boš dobila do svojega moža odpor in povem ti iz lastnih izkušen, da ni fajn tako živeti z nekom, ki te odbija. Raje živi tako naprej, naj poskakujejo iskrice in imeti dober občutek, da si še drugim mlajšim všeč.

New Report

Close