mladoletna mamica

Če si rodila pred 19 letom (lahko si še vedno mladoletna ali starejša) bi morda pomagala s svojo anonimno zgodbo puncam, ki se znajdejo v podobnih situacijah.

Če bi mi pomagala s svojo zgodbo se oglasi. Brez skrbi, anonimnost je zagotovljena. O tem problemu se namreč premalo govori, čeprav je lani rodilo 363 mladoletnih punc, ki morda tako kot ti razmišljajo, da se take stvari ne dogajajo drugim, ker se o tem ne govori.

Zanima me kaj bi tebi pomagalo takrat ko si zvedela da si noseča, komu si povedala, kako so se odzvali starši, prijatelji, fant? Kako si se počutila in kam si se obrnila po pomoč? Kako se je spremenilo tvoje življenje od takrat ko si zvedela, da si noseča, kako po porodu?

Delam kot samostojna novinarka in raziskujem socialne teme: kot je biti mladoletna mamica in s kakšnimi težavami se soočate in kaj bi vam pomagalo pri tem.

Lep pozdravček in čim več optimističnih misli,
Mojca

Mojcka pozdravljena!
Prosim, ne pozabite navesti vira vaše zgodbe.

Sicer pa priznanje za zanimiv članek.
Prepriočana sem, da bi marsikateri mladi mamici pomagal in jo opogumil, medtem ko sama tava v svojih mislih, kako bo zmogla.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

New Report

Close