Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Mirena in hemeroidi

Mirena in hemeroidi

Že cel teden me boli leva noga, ta vidend me je začela boleti še leva roka in dobila sem hemeroide. Nisem delala nič fizično težkega in nisem bila zaprta. Zanima me če so ti simptomi povezani z mireno, ki so mi jo vstavili 6. februarja. Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

hm…ne da bi mi bilo takšno učinkovanje Mirene znano. Morda bi pa počakali nekaj tednov, da se morebiti naključni drugi razlogi poležejo in bolečina lahko sama izgine. Če bo bolečina v nekaj tednih izginila sama, potem Mirena že nima nič s tem.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------

New Report

Close