Najdi forum

Spoštovani!

Od februarja imam vstavljeno Mireno, saj sem imela 8 dni trajajoče močne menstruacije, par dni prej pa tudi nekaj rjavega izcedka. Sedaj sem čisto brez izcedka le 6 dni v celem mesecu in odločitev za Mireno obžalujem. Bliža se tudi dopust na morju, ki pa bo letos zaradi teh krvavitev katastrofa. Gnekologinja pravi, da se ne da storiti nič. Naj še počakam in upam,da se vendarle uredi? Tamponi menda niso priporočljivi. Hvala lepa za odgovor!

Spoštovani,

Kako da se ne da nič narediti? Mireno se da odstraniti. Seveda boste potem spet na istem glede izhodišča, ampak očitno vas to manj moti kot trenutno neprestano izcejanje. Če v 4 mesecih krvavitve ne minejo, potem zelo verjetno ne bodo minile. Če ste svojo reprodukcijo zaključili in ste starejši od 35 let se mogoče pogovorite glede kombinacije ablacije endometrija in sterilizacije?

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close