MIKROVALOVKA Z ŽAROM

Drage moje, imam bolj miceno kuhno, v katero mi klasična pečica ne gre.Sem malo gledala po alternativi- mikrovalovka z žarom. Zanima me če ima katera tako pečico in kako se v njej peče npr.kako pecivo, narastek…
Hvala

verena

nikako. ne priporočam. vse naokol se prismodi, pucat morš non stop, okus nikakav.

meni je žal da sem jo preplačala…

UPS. Sem gledala eno Gorenjevo..pa Boschevo…že skor eno od njiju domov nesla, pa raje vprašam

verena

Mi imamo whirlpoollovo, staro 7 let, z neko crisp funkcijo (samo žar ne peče narastkov) in se zadeve kar spečejo. Prej, ko sva bila sama, sva si pogosto pekla v njej štrudelj, krompir, pizze in podobno. Saj dobiš zraven posebno posodo za peko. Najina je sicer že stara, mislim da imajo zdaj boljše na tržišču, so pa precej drage. PO moje se ti bolj splača nabaviti takno malo namizno pečico – tast in tašča sta jo kupila za mali denar v Hoferju.

tudi meni je klasična pečica zavzela preveč dragocenega prostora

sem kupila šarpovo mikrovalovko z žarom in ventilatorsko pečico

uporabljamo malo mikrovalov, za vodo za kavo, za mleko malo pogret, za polento in puding

žar uporabljam za garnitiranje, ker mi je to všeč in za tople sendviče, ker se sir stopi in malo popeče – nam se žar splača, pa ni nič za pucat, ker nič ne šprica (čistim tako, da dam zvret vodo z limono in ko se naredi para samo obrišem)

za pizzo pogret uporaim valovi + ventilatorska

ventilatorka pečica pa ful ropota, ropota še ko se hladi in nisem še uspela nič dobrega spečt.

tudi mi smo jo ful preplačali

aha, mi je že jasno, bom raje nekje našla prostor za ta pravo pečico.Hvala, punce

verena

Vesna,
če moraš kupiti mikrovalovno pečico, ti toplo priporočam Whirlpoolovo, pa trenutno imajo v akciji v Mercatorju eno za 50% popusta (moraš pa zbrati 45 nalepk in imeti Piko), ki ima vse tisto kar potrebuješ. Crisp funkcija je izredno uporabna, saj spečeš z njeno pomočjo že pripravljeno zamrznjeno pecivo v nekaj minutah. Moraš pa vedeti, da ne peče na enak način kot običajne pečice, zato potrebuješ kar nekaj prakse..
O mikrovalovnih sem precej preštudirala, če te še kaj zanima kar vprašaj!

vesna, upam,da ne boš kupila mikrovalovke. Raje si kupi tisto mini pečico,ki jo daš na pult.

Nam je tista Whirpoolova, ki je v akciji pri Mercatorju čisto OK. Sicer sem kuharica začetnica in tudi mikrovalovke še nimam ful naštudirane, ampak meni je za peko bučk, krompirja, perutnine všeč crisp funkcija, tamala obožuje na pari kuhane korenčke (zraven dobiš tako posodo – parilnik), za kuhanje juh, riža, krompirja je za moje pojme super tehnologija šesti čut – mikrovalovka zazna, kdaj zadeva zavre, potem se pa kuha toliko časa kot si vnesel noter. Skratka, pri kuhanju mi ni treba zraven stat in pazit, kdaj bo skipelo, se kaj prismodilo …
No, za peko je sicer treba bit zraven in kdaj pomešat, obrnit.

Skratka, meni precej koristi, ko jo naštudiram še bolje, jo bom zagotovo še več uporabljala.

Ti kar kupi, sicer funkcija žar ali topli zrak ni tako dobra kot v mnogo dražjih klasičnih pečicah, imaš pa mikrovalove, ki jih v klasičnih pečicah ni.
Če ne moreš imet oboje, potem kupi kombinirano mikrovalovko.

New Report

Close