Najdi forum

Migrena

Spoštovani,

Na vas se obračam zaradi migrene, za katero od otroštva trpi moj partner.
Prebrala sem vse poste na vašem forumu v zvezi z migreno in glavoboli. Naj povem, da sva mnenja (bil je tudi pri bioenergetiku), da so vzrok njegovih migren težave z vratnimi vretenci in stres.
Zadeva je tako boleča, da mora partner vedno vzeti tableto proti bolečinam, ker ne more prenašati bolečin. Ko se zgodi glavobol je najraje v temnem prostoru, leži, potem, ko glavobol pojenja, mu od hrane vedno paše mleko, kosmiči in nekaj sladkega-npr.med, kakav. V knjigi Družinski zdravnik sem prebrala, da je to hrana, ki se priporoča po glavobolu in da načeloma tovrsten glavobol izvira iz prejšnjih bolečin iz trebuha.

Skratka. Da pojasnim life-style. Jeva zdravo, veliko svežega sadja, zelenjave, ribe, malo škroba (sploh ker je partner alergičen na gluten-ugotovljeno letos. Star je 32 let), nič mleka (razen ob teh situacijah). Po tem, ko sva brala o presni hrani, se še bolj paziva.

Bila sva tudi en teden na postu na sadnih in zelenjavnih sokovih. Vendar je imel tudi takrat glavobole in ni zmogel pustiti, da se ”razstrupi” brez tablete.
Še poskusiva s postom? Rada bi se namreč ozdavila s prehrano.

Kaj bi še lahko naredila? Zdravniki veste kako so…

Hvala.

Ne verjamem, da je vzrok za tako dolgotrajne mihrene “samo” stres in vratna vretenca. Mislim, da bi se moral vaš partner odločiti za individualno testiranje in poiskati še druge vzroke. Samo boste lahko samo eksperimentirali, saj nimate na razpolago modernih diagnostičnih metod.

Če so vzrok za migrene npr. težke kovine, se boste težko pozdravili s hrano.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Hvala vam. Kaj pa pomeni ind. testiranje-BRT?

Bioresonančna terapija je diagnostično-terapevtska metoda, ki je odlična za odkrivanje alergij, tudi tipa IV.

Pri migreni je vedno več dejavnikov, ki jih je potrebno ugotoviti in pozdraviti.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close