Najdi forum

migrena

Pozdravljeni!

Stara sem 25 let in me že 8 let pestijo pogoste migrene. Pri zdravniku pravijo, da so dedne in sem dobila samo tablete proti bolečinam. Glede dednosti…imela jih je stara mama, ima jih mami, teta, sestrična, sestrič…
Skratka…ker sem pri svojih letih že skoraj na najmočnejših zdravilih (Imigran), sem se odločila, da bi rada poskusila še kako alternativo.

Pojavljajo se mi večkrat mesečno. POnavadi enkrat ob menstruaciji, vmes pa kdaj ”kar tako”. Včasih je vzrok luna, včasih stres, včasih pa ne vem zaradi česa. Večinoma je bolečina na levi strani glave, občasno pa tudi na desni (tam bolečina ni tako močna). Pogosto jo spremlja tudi bruhanje. Zelo me ovira v službi, saj moram takrat domov in odležat.
Mislim, da sem povedala vse ključne informacije 🙂

Upam, da imate za mene morda kakšno rešitev, ki bi mi pomagala.

Najlepša hvala!
Lep pozdrav, syd

Ja, rešitev je BRT. Pri migrenah je BRT zelo uspešna, vsaj v naši ordinaciji, lotiti pa se je treba celostno; najprej ugotoviti vzroke, potem pa pozdraviti. Na takšen način boste postali prva ženska predstavnica vaše družine brez migrene. Če to ni motivacija!!!

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Ker ravnokar ”prebolevam” tridnevno migreno in ker vem, da so za BRT dooolge čakalne vrste, me pa zanima, na kaj se naj obrnem do takrat?

P.S. Hvala za prejšnji odgovor.

Pomaga razstrupljanje telesa, najbolj klistiri. Naredite kuro, na primer 4 tedne vsak dan klistiranje (lahko z bazičnimi minerali – pol čajne žličke na en liter vode).

Piti morate velik čiste vode, pomagala bo tudi savna ali bazična kopel. Pazite pri prehrani, da bo brez škodljivih E-jev.

V aktualni izdaji revie VIP (izdaja Zveza potrošnikov Slovenije) je priložena knjižica o E-jih.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pozdravljeni!

Zanima me, če je pri pripravi klistirja potrebno vodo prekuhati, uporabiti destilirano?

Hvala!

Zelo dobro sklepate! Če želimo s kavnimi klistiri razstrupiti telo, potem je najboljše, če vzamemo čim bolj čisto vodo. Prekuhavanje ne uniči vseh strupov, zato lahko vzamete prečiščeno vodo (mi imamo svojo napravo, ki očisti vodo z reverzno osmozo) ali ustekleničeno. Če si lahko privoščite, si kupite bio kavo.

LP

New Report

Close