Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo merilec sladkorja v krvi

merilec sladkorja v krvi

Zanima me če kdo morda ve kje se da kupiti merilec krvnega sladkorja in kakšna je cena.

Hvala!

v vsaki lekarni ali trgovini z medicinskimi pripomočki.
cena cca od 10 do 15 tisoč. Listki posebej, cena za cca 50 listkov 5.000 .
So tudi akcije, ko je vse to ceneje. Malo pokliči po raznih lekarnah in trgovinah (sanolabor ipd)

Cena listkov je 7.300 sit, če imaš veze ali če si na injekcijah jih dobiš na recept.

v lekarnah in vseh specializiranih prodajalnah (diafit,…)

sosed ga je kupil prejšnji teden v trgovini dimedias za nekaj okoli 13.000sit
ne vem pa ali u redni ceni ali akcijski

Živjo. Mene pa zanima, če se da iz merilca sladkorja izbrisati rezultate merjenj? Imam pa Optium Xceed. V navodilih pa nisem zasledila tega.

lp

pozdravljeni sicer jast ne vem ali se lahko izbrišejo rezultati, ker merilca sploh nimam, vendar vidim da ste vi pred kratkim postavili tole vprašanje, pa mene zanima če čete mi odgovorit kje se lahko nabavi merilec sladkorja v krvi, in koliko približna stane. hvala vam lepa in lp.

Živjo raniko. Merilec lahko kupite v Lekarni. Jaz imam sedaj Accu-check aviva in mi je zlo v redu.

http://www.accu-chek.si/default-11100.html?PHPSESSID=8318819e596eda0cd7ac13bf4ab68910

Če ste iz Ljubljane ali okolice pokličite v lekarno pri polikliniki, ker so tam najbolj založeni s temi aparatki. Lahko se pa tudi obrnete na Roche 0801232, Zaloker&Zaloker 0801880. Optium je menda med slabšimi merilniki, zato sem ga tudi zamenjala.

Za ceno pa ne vem koliko je, ker to meni pokrije zavarovalnica. Verjetno je tam od 70 – 100 evrov.

Lahko pa tudi kupite ali dobite kje kakšen merilnik in grete na Roche, kjer vam ga brezplačno zamenjajo. Tako sem jaz svoji teti šla iskat in niso čisto nič kompliciral, čeprav je bila ona sladkorni bolnik tipa 2.
Če vas še kaj zanima pa kar vprašajte.

Lep pozdrav.

Prodaja merilnikov sladkorja, najnovejših, najboljših in zelo so ugodni.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate ponudbo.
Za informacije pa me kontaktirajte po el. pošti: [email protected]

http://www.bolha.com/lepota-in-zdravje/zdravje/medicinski-pripomocki/merilniki-krvnega-sladkorja/merilniki-sladkorja-novi-zapakirani-v-originalni-embalazi-1298951295.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close