Najdi forum

Ja, preko 600 videokaset. In na vsaki sta posneta 2 do 4 filmi !
Tiste, ki sem jih že pogledal, želim podariti ali menjati.
Saj veš, vsaka prodaja bi bila nelegalna, pa tudi etično ni.
Zbiral sem jih več let, so od leta 1996 do 2000.
Toliko za danes, lep pozdrav Andi

Hai.
Kot kaže buljite le tisti skomercializiran POP TV, kriza.
Sam ne morem ob sobotah zvečer brez Sopranovih, ma to je prava stavr. Vsi smo pokvarjeni, samo nekateri še malo bolj. Pa kako lahkotno živi (mislim Toni S.)
No ne morem pozabiti tiste angleške “Fina gospa”. No, da bo resnici zadoščeno tudi pogledam Prijatelje pa to. Včeraj zvečer pa je žena prav jokala, ko je gledala resnične zgodbe na POP TVju, ko je imela ena raka.

Pozdrav!

Zanimive oddaje:Polnočni klub, Studio City, Parada plesa, Recept za zdravo življenje pa kak Intervju, včasih Jasno in glasno, jasno pa gledam tud kakšne am. zadeve Prijatelje, Noro zaljubljena itd…drugače pa TV, če ga preveč konzumiraš počasi ugonablja…

Sej res, Sopranovi!!! HBO produkcija rules!

Sinjeoki, ja “Fina gospa” je enkratna in mislim da doslej tako dobro igrane hum.serije še nisem videla na naših ekranih.
Ja gledamo pa POP-TV najbrže pravzato ker ima simpatične serije.Filmi narejeni po resničnih dogodkih pa mislim,da niso za vsakogar.saj se z osebami nekako poistovetiš.Zamisli si,da nekdo ki je bil posiljen,gleda film o posilstvu.Upam,da je tvoja žena bolezen prebolela.
Lepe pozdrave Sara

Ja, zgleda, da si me narobe razumela. Žena je jokala ker ji je film zlezel pod kožo, se je čisto vživela. Raka za enkrat še nima, vsaj upam. Dons pa je čist ena kriza po TV- tu se najde veliko bolj pametnega.
Tudi tebi lepi pozdravi, Sara!

no hvalabogu,sem se že ustrašila,kar naj tako ostane.Ja, včeraj sem gledala Jonasovega milionarja potem pa je nastopila beda in posvetila sem se videoposnetkom-zanimivosti katere snemam med tednom.Pa ne misli,da je kaj resnega,vse je tako bolj meditativno od Prijateljev do Springerja he he…
Pozdrave tebi in ženi pa še otrokom če jih seveda imaš
Sara

Tudi meni je bila Fina gospa ena boljših humorističnih serij, kar sem jih kdaj videla. Angleži so pač nekaj posebnega.
Najbolj simpatično v tem filmu je bila predstavitev gospe po telefonu…It s De Bucquet residence, lady of the house speaking…super!!! Upam, da bo še kdaj na TV.

Allegra, ko sem prebrala tele tvoje citate iz serije, sem se pričela režati.Ja dobra je in med vsemi ponovitvami na TV, bi mogoče bilo zabavno gledati to še enkrat.
Angleži so v svojem zdravem in neprekosljivem humorju res enkratni.
Ja, ..It s De Boucquet residence lady,of the house speaking… kar vidim jo.
Lep pozdrav

New Report

Close