mene pa zanima….
Hai.
Kot kaže buljite le tisti skomercializiran POP TV, kriza.
Sam ne morem ob sobotah zvečer brez Sopranovih, ma to je prava stavr. Vsi smo pokvarjeni, samo nekateri še malo bolj. Pa kako lahkotno živi (mislim Toni S.)
No ne morem pozabiti tiste angleške “Fina gospa”. No, da bo resnici zadoščeno tudi pogledam Prijatelje pa to. Včeraj zvečer pa je žena prav jokala, ko je gledala resnične zgodbe na POP TVju, ko je imela ena raka.
Pozdrav!
Sinjeoki, ja “Fina gospa” je enkratna in mislim da doslej tako dobro igrane hum.serije še nisem videla na naših ekranih.
Ja gledamo pa POP-TV najbrže pravzato ker ima simpatične serije.Filmi narejeni po resničnih dogodkih pa mislim,da niso za vsakogar.saj se z osebami nekako poistovetiš.Zamisli si,da nekdo ki je bil posiljen,gleda film o posilstvu.Upam,da je tvoja žena bolezen prebolela.
Lepe pozdrave Sara
no hvalabogu,sem se že ustrašila,kar naj tako ostane.Ja, včeraj sem gledala Jonasovega milionarja potem pa je nastopila beda in posvetila sem se videoposnetkom-zanimivosti katere snemam med tednom.Pa ne misli,da je kaj resnega,vse je tako bolj meditativno od Prijateljev do Springerja he he…
Pozdrave tebi in ženi pa še otrokom če jih seveda imaš
Sara
Allegra, ko sem prebrala tele tvoje citate iz serije, sem se pričela režati.Ja dobra je in med vsemi ponovitvami na TV, bi mogoče bilo zabavno gledati to še enkrat.
Angleži so v svojem zdravem in neprekosljivem humorju res enkratni.
Ja, ..It s De Boucquet residence lady,of the house speaking… kar vidim jo.
Lep pozdrav