Najdi forum

melanholija…….

Sem ful melanholicen clovek in tako ne morem vec zivet….sem probala vse zive varjante pa sploh ne gre.Hocem biti pozitivna,pa ne gre..Kaj naj naredim? Vsaka beseda me pahne v zalost..In to me muci ze dalj casa.
Kaj naj naredim?? prosim,pomagajte mi……………………….

Spoštovana Maksi,

če ne gre le za melanholične občutke ampak tudi za depresivnost (žalost, brezvoljnost, pomanjkanje veselja do družbe, do prej cenjenih dejavnosti, spolnosti, pomanjkanje spanca, hujšanje, razmišljanje o lastni manjvrednosti in celo o možnem pospešenju konca), se boste morali oglasiti pri svojem osebnem zdravniku ali psihiatru, oba vam bosta lahko predpisala učinkovit antidepresiv, sami pa se skušajte čim manj izolirati, poskušajte ohraniti ali celo izboljšati telesno aktivnost in si postavljati postopne, drobne a uresničljive življenske cilje.

Pozdravljena.Svetujem ti, da bi si kupila kako knjigo, kot je npr. Življenje je tvoje. Ta knjiga ti bo spremenila življenje samo če boš hotela. Res je pozitivna, veliko dela na sami sebi. Boš videla, poskusi, meni je prinesla veliko življenske energije.
Vso srečo ti želim

New Report

Close