Najdi forum

Mehur

Spostovani,
Od januarja imam tezave z mehurjem. Tezko recem da je to bolecina,bolj je scemec obcutek v mehurju, najveckrat se pojavi zvecer, ko lezim v postelji.Ce takrat pritisnem z roko na mehur, me boli, pa tudi na vodo moram veckrat.
Poleg tega cutim secno cev(sicer me ne pece, ampak jo cutim).V urinu so ugotovili E.coli, 10 dni sem jemala tablete Cyprobay 500(upam da sem prav napisala), za katere je antibiogram pokazal, da so ucinkovite. Tezave pa niso minile, ceprav so mi Sanford ponovili in je negativen.Poleg tega imam stalno rahlo povisano temperaturo 37 do 37,2. Sedaj me je se “usekalo” v krizu, tako da sem en teden prelezala v postelji, sedaj lahko hodim in sedim, vendar bolecino se cutim.
Sprasujem vas, kaj bi bilo vzrok za te tezave z mehurjem in ali je ta huda bolecina v krizu kaj povezana z mehurjem. Za odgovor se vam najlepse zahvaljujem.

Spoštovani!

Težave, ki jih opisujete kažejo na vnetje sečne cevi (poleg mehurja), ki pa se ob uriniranju hitro izpere, zato v vzorcu ni bakterij. Poleg obilnega pitja bi verjetno lahko pomagalo tudi gretje. Imate mogoče bel tok? Ta včasih na nek način draži sečnico in opisane občutke. Vročina je sicer lahko tudi od česa drugega, a bi bilo vseeno veljalo po kakšnem mescu neuspelega zdravljenja znova obiskati zdravnika.

Bolečina v križu je verjetno vzporedna težava, čeprav lahko boli tudi pri okužbah sečil.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close