Najdi forum

Meduze na Lošinju…

… a katera ve, kakšno je stanje? Gremo čez en teden, pa sem noseča, pa še 10 mesečnega fantka bomo imel zraven, pa me je mal strah meduz in njihovih ožigov.

Je bila katera na Lošinju in mogoče ve, ali jih je zelo veliko?

Mi smo se vrnili s Lošinja pred dobrim tednom, meli smo seboj enega 5l in enega 7m starega otroka, bili smo v Čikatu, meduze so bile a ne v področju kampa, na sosednjem otoku, kamor smo šli s čolnom, pa na Susku smo videli tudi nekaj, bolj se nam je zelo, da so prišle tam po naključju, tako, da ne obremenjuj se, imela osebno bljižnje srečanje, a se je išlo dobro…………….predno greš v vodo, sploh tam kjer je malo kopalcev preveri, če je kakšna v vodi, so take rjavo prozorne, imajo za sabo tam 15-20 cm lovke.

Tudi mi smo se pravkar vrnili iz Lošinja, pa ni bilo nobene meduze.
Lep dopust vam želim!

nova
Uredništvo priporoča

PRED DVEMA DNEVOMA SMO SE VRNILI Z LOŠINJA,BILI SMO 14 DNI IN NISMO SREČALI NITI ENE

moja sestrična se je včeraj vrnil az LOšinja, bila tam 14 dni in so imeli kar nekaj meduz, ne vem pa kje na Lošinju so bili.

No tudi moja prijateljica se je pred 14 dnevi vrnila iz dopusta pa sta bila oba otroka fajn ožgana od meduz (ej vidni so bli prav fleki ožiga). Baje to grozno peče, pomaga pa baje če si narediš obhladek iz kisa. Ne vem pa točno kje na Lošinju je bla. So pa povedali, da so meduze prišle na njihov konec zaradi razburkanega morja (takrat so imeli par dni slabo vreme), pred tem pa jih sploh ni bilo. Smola pač.
Upam, da bo pri vas boljše.

Upam,da jih res ne bo. Ok, ta mali bo itak v plitvini čofotal, sama pa se tudi ne bom podajala na ne vem kakšna plavanja. Hvala vsem!

New Report

Close