Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Medicina je dvignila roke

Medicina je dvignila roke

anes zna medicina delati čudeže. Možno je kloniranje, oploditev z biomedicinsko pomočjo, imamo že genski inženiring in kmalu bo mogoče popravljati gene,… Pozdraviti je mogoče že kakšno gensko bolezen. Toda kljub vsemu temu napredku medicina ni zmožna v življenje obuditi mojega sina, ki si je v trenutku obupa vzel življenje. Zakaj medicina ne raziskuje, kako v življenje obuditi umrlo osebo? Pa ne mislim na kakšne stare ljudi, ki jih je razžrl rak. Njim res ni možno več pomagati, saj je velik del njihovega telesa nadomestilo rakasto tkivo. Raziskovali pa bi lahko, kako v življenje obuditi osebo, ki si je vzela življenje z obešenjem ali pa kako v življenje obuditi osebo, ki je v prometni nesreči izgubila življenje, ker se je zadušila, vendar ima vse ostale organe skoraj nedotaknjene. Prav tako bi lahko raziskovali, kako v življenje obuditi mrtvorojenega otroka, ki je umrl tik pred porodom ali med njim zaradi pomanjkanja kisika (tudi zaradi vozla na popkovini). Zakaj medicina tega ne raziskuje? Zakaj?

Medicina pač ni Bog. Kot si verjetno že opazila ne morejo pozdraviti
raka,aidsa,ponovno se pojavljajo pljučnice…še malo in že bomo pri
neozdravljivi kugi 20.stoletja.Kateri že?

Verjamem ti,da ti je hudo za sinom. Na tvojem mestu bi se vprašala
zakaj si je sin vzel življenje. Kaj ga je privedlo do tega in kako, da
medicina, v času njegove bolezni,ni odreagirala.

Je sploh obstajala ta možnost?

Končno si človek iz samega dolgčasa, ne vzame življenja.

Se strinjam z odgovorom človeka z nikom svašta…Zaman trkam na vrata in iščem pomoč za svojega sina, ki ima resno duševno bolezen, pa se noče prostovoljno zdraviti. Za sabo ima neuspeli samomor, a to in njegovo propadanje ni dovolj, da bi si ga kdo upal zdraviti proti njegovi volji. Vsi so preplašeni zaradi predpisov novega zakona o duševnem zdravju, ki prelaga skrb za zdravljenje na bolnike, se pravi na ljudi, ki niso sposobni odločati o tem…Ker sem predmet njegovega trpinčenja, sem dobila celo moder nasvet kvalificirane osebe, naj zamenjam ključavnico na vratih in ga pustim na cesti…
Kakšno oživljanje neki!

svašta….

Naj vam nekaj povem, pa ne samo vam temveč tudi vsem ostalim.
Napisali ste :
Medicina pač ni Bog. Kot si verjetno že opazila ne morejo pozdraviti
raka,aidsa,ponovno se pojavljajo pljučnice.

Se strinjam z vami, to je čisto res… pa naj vam nekaj malega zaupam.

1.Medicina ne more pozdraviti veliko problemo oz. bolezni, ker sploh ne vedo vzroka. ( problem je ker oni zdravijo nekaj, kar so oni ugotovili… ko pa jih vpraša za vzrok, pa niso tako “fer” da bi nam rekli: Ne vemo vzroka in bi bolje razumeli to, kot pa da nam oni “lažejo” ali se nekaj “po domače povedano izmislijo”, zato da ne bomo mi preveč vedeli —> natančnega vzroka tega ne vem, zato vam težko povem zakaj to delajo)

2. Medicina je sposobna pozdraviti vse te bolezni samo s tem…če se nebi “piflali” in če bi vse povezovali med seboj in uporabljali malo svoje zdrave pameti. Seveda bi tako tudi prišli do vzroka za nastanek nečesa.

3. Medicina je gladko rekla da je npr.: RAk, AIDS ..in podobno neozdravljivo?!?! Jaz sem ena izmed oseb..katera vem da to ni res.
Sama imam veliko družinskih članov, ki so preboleli katerokoli bolezen oz. smo jo pozdravili z bioresonančno terapijo.
Pri eni osebi smo gladko odpravili sladkorno bolezen, medtem ko mu je medicina rekla…navadi se s tem boš živel vse življenje.

Sama ne zahajam k medicini, saj vidite da ne rešijo veliko bolezni.
Medicino uporabljam samo v primeru zloma oz. operacije, ker bioresonančna terapija zloma ne more pozdraviti oz. ne more nadomestiti operacije.

Naj vam povem še nekaj zanimivega: medicina ljudem določi npr. bolezen, in na podlagi ugotovitve predpiše določene tablete oz. antibiotike, ki vaši bolezni samo prikrije simptome…medtem ko jih bioresonančna terapija pozdravi.

Če ne verjamete lahko to tudi sami poizkusite ( bioresonančna terapija vam ne more škoditi, kvečjemu pomagati)

Da vam dam še nekaj v vednost….
Sama sem se odločila preizkusiti to. Po pregledu oz. terapiji sem bila tako presenečena. Pa naj vam povem zakaj. Če bi recimo prišla k zdravniku na pregled zaradi slabega počutja, bi me morda malo pregledal, nato pa napisal zdravila.Verjamem pa da nebi ugotovil recimo da imam v telesu parazite. Po opravljeni bioresonančni terapiji, pa sem izvedela da imam v telesu veliko parazitov..in še mnogo drugih reči. Začela sem jih zdraviti z bioresonanco…in sedaj po nekaj mesecih sem čisto zdrava.

Bioresonanča terapija resnično učinkuje.
Lahko vprašate veliko ljudi po SLOVENIJI, kateri so se odločili za to….saj vam bodo o tem z veseljem kaj povedali in pa svetovali.

Za konec naj vam še napišem..da upam da bodo tudi medicinci kdaj ugotovili da so se in se še vedno preveč “piflajo”; da bi bilo bolje če bi vse stvari logično premislili in med seboj povezovali.

( da vam zadnji odstavek razložim: sem šla zadnjič v lekarno. Na bioresonanci sem izvedela da imam v telesu premalo vitamina A. In farmacevt mi gladko odgovori, da tablete z vitamonim nima posamezno ampak so menaše z drugimi vitamini…jaz pa sem iz radovednosti rekla: ” ne potrebujem vsega tega, ker imam preveč ostalih vitaminov, potrebujem samo A!” On pa mi gladko odgovori, da bom s temi tableti dobila vas vse kar je notri..in da bo telo tiste vitamine ki jih mam preveč samo “zmetalo ven, in da to ni nič hudega”….., raje sem se obrnila in odkorakala ven, ker bi se mi drugače “strgalo”.
Se vidi da je to medicina.
Pa še en primer, ki je bil napisan na enem od forum-ov. To pa je napisal eden od zdravnikov. Lahko pojeste 12 tablet na dan, to je čisto normalno???? …pa zdaj v našem času se je pa že vsem zmešalo)

To naj bo zaenkrta vse….drugič se oglasim z novimi primeri in z novimi ugotovitvami.
Če hočete mi lahko pišete na email za vprašanja: [email protected]

New Report

Close