Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina medicina

medicina

Pozdrav
imam 2 vprašanji prvo za mojo punco ki je dobila včeraj rdeč popek in jo tudi boli bolečine ima tudi v želodcu pravi da ji tudi gre na bruhanje..
Drugo vprašanje je za mene prav tako problemi z želodcem že nekaj časa opažam velik pulz na levi strani popka in vse navzgor ker sem bolj suhi se tudi opazi navzven ne vem kako dolgo se mi to že dogaja vendar pa že nekaj let pred kratkim sem opazil tudi nekakšno bulo pod levim rebrom ki prav tako deluje kot pulz vendar to se mi je zgodilo do zdaj 2 krat ta bula ima premer kakšna 2 centimetra in se je dala premikati ob dotiku od zunaj se je nekaj časa premikala potem pa izginila (?!?) vse vkupaj ni trajalo dolgo mogoče minuto vendar me je malo strah zaradi tega

Spoštovani!

Rdečina okoli popka je lahko kakšna blažja kožna infekcija in verejtno ni povazana z bolečinami v trebuhu. Če se čez nedeljo ne pomiri, naj obišče zdravnika.

Za vaše težave pa meni, da jih brez pregleda ni moč ocenjevati. Lahko, da zaradi ploskega trebuha opazite pulzacije aorte, medtem ko si bule pod desnim rebrnim lokom ne znam razložiti.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik