Najdi forum

Maxu se je pridružil Tin

Mojemu Maxu se je po dveh letih in pol pridružil njegov bratec Tin. Tako ju pogrešam da me vse boli. Sprašujem se zakaj nista ob meni in zakaj moram prižigati svečke na pokopališču namesto na tortah. Kako boli.

Moje iskreno sožalje!

Kako bolijo svečke na grobku, kako bolijo rane v srcu,… pa ne moremo nič.

Želim ti veliko moči, naj ti tvoja dva angelčka polepšata noč in dan v teh mrzlih dneh
lp

Grozno!
Mamice, kako lahko to prenesete?

Laurinica!

Moje sožalje.
Boleče je prižigati svečke na grobovih naših angelčkov. Morali bi biti z nami, morali bi jh videti kako rastejo. Pa ni tako, z nami so samo v naših srcih. Za nas bodo ostali vedno taki, kot smo jih videli, ko so odšli od nas – nekateri so dojenčki, nekateri malo večji.
Vsi pa upamo, da jim je tam kjer so lepo in da niso žalostni, da zaradi njih tečejo solze.

Smejka, kako lahko to prenesemo? Še sama ne vem. Vsak dan posebej se trudimo, da živimo naprej.Kaj drugega nam ne preostane. Poskušam se sprijazniti z dejstvom, čeprav spominov, ki so grenki ne moreš izbrisati.

LP
Silvya

Laurinca!

Moje izkreno sožalje iz dna srca, resnično!Ko sem prebrala Maxu…sem vstala od računalnika in jokala in sedaj zbrala moč da ti izrečem sožalje!

Draga moja, kaj naj ti rečem, ko vem da nobena beseda ne pomaga, vem da boli, vem da se ti telo in duša trgata in če rabiš pogovor, karkoli, pokliči, poznava se!8951923
Pred dnevi sva govorili po telefonu, klicala si me v službo glede blazine izkat jo je prišel tvoj mož!
Pišem, brišem in nimam besed!Če je katera narobe izbrana, se ti opravičujem!
Pošiljam ti en velik topel objem, vsem angelčkom, tvojim, mojim in našim, pa prižgana svečka kaže pot v lepoto neskončnosti!

škratek

Draga mamica!

Iskreno sožalje! Kaj naj ti rečem da ti bo lažje! Vem kako je…., vem kako boli….

Upam le, da sta se tvoja sončka pridružila mojim dvema. Upam, da jim je lepše kot nam, da se imajo radi, da se smejijo in da vejo da jih imamo me neizmerno rade,…Upam…da jih bom nekoč zopet objela.

Čas celi rane, to je res. Brazgotine pa ostanejo zelo globoke.

Vsem mamicam hvala za sožalje.
Škratek te pokličem ko bom lahko govorila (ja sem taprava na žalost).

Laurinca tudi jaz ti izrekam sožalje,bodi močna,ostajaj čim močnejša kljub vsej bolečini,želim,da ti pomaga nekdo,ki je nad nami,jaz mislim nate in v srcu čutim s teboj

Objem zate laurinca ,besede preveč bolijo!

http://www.mojalbum.com/pikicaaa

New Report

Close