Masaža

Pozdravljeni,
pred kratkim sem bila na terapevtski masaži, še posebej v predelu vratu in ramen.Je možno, da se mi je po masaži močno dvignil krvni pritisk, morala sem k dr., ki mi je dal tablete. Sem pa v preteklosti že imela težave z pritiskom.

Pozdravljeni!

Ne vem, za kakšno masažo gre, imamo pa izkušnje, da z različnimi prijemi lahko pride do stimulacije točk v organizmu, kar povzroči stranske učinke. Le ti ponavadi v kratkem času izginejo.

Vse dobro!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close