Pozdravljeni!

A mogoče kdo ve kje bi se dalo kupiti okna od Marlesa?

Hvala.

Lep pozdrav!

Poglej na stran od Marlesa, kdo jim jih dobavlja.

Nikoli več ne bi kupila marles oken ker se rosijo, tako da moram pozimi vsako jutro najprej obrisati okna se pravi spodnje robove okoli 2 do 3 cm je visok rob vlage, včasih kar teče po oknih. Smo vprašali “strokovnjake” pa pravijo, da premalo zračimo. Zračim pa 3 krat na dan. Po njihovem bi morala imeti pol dneva odprtra okna in kuriti za bogeca. Samo oni ja ne bodo priznali da je napaka v oknih. Okna so troslojna in po njihovem zelo kvalitetna????? J a cena je bila kvalitetna.V glavnem zelo sem razočarana in vsakemu rečem naj ne kupi marlesovih oken.

Morda vprašanje : Ali imaš okna v nvogradni ali si adaptirala objekt? Je novogradnja montažna ali klasika? Nabavi si vlagometer in kontroliraj % vlage v prostoru.
Ali se ti v vsem objektu enako rosijo?

LP

Okna se vam ne rosijo zato ker so slaba, ampak, ker tako zelo dobro tesnijo. Jutranja rosa je pa odraz slabe gradnje celotnega objekta in ne slabih oken. Stara okna vam verjetno niso dobro tesnila in je bilo omogočeno lažje izmenjevanje zraka, zato sklepam, da ste se odločili za nova. Zdaj ko imate nova ste pa na enkrat zaprli objekt, zato pa ga je potrebno prezračit. Preverite toplotne mostove na vašem objektu in boste dobili odgovor na marsikatero vprašanje.

Pogovorite se še s kom o tem in razmislite, če je problem v oknih ali kje drugje, potem pa svetujte naprej kaj naj ljudje kupujejo. Raziščite kje je problem in boste lahko odpravili težave. Od jeze in slabe volje se bo še bol rosilo 🙂

Lp

Tudi mi smo kupili Marles okna. Pri izbiri smo se osredotočali predvsem na kvaliteto. Nekako nas je, kljub visoki ceni, prepričal Marles. Vendar so se težave pričele takoj. Dostavili in vgradili so nam okna, izdelana zelo, zelo površno, s številnimi napakami, odrgninami, luknjami, neenakomeno nanešeno barvo…. Prav nobeno okno ni bilo brez napak!!!!
Okna, ki naj bi bila vrhunske izdelave in kvalitete (kar se nenazadnje odraža tudi v njihovi ceni), so dejansko izdelana katastrofalno. Preprosto ne razumemo kako lahko podjetje takšne izdelke sploh spusti skozi svojo kontrolo.

Žal se moram pridružiti že zgoraj navedenem mnenju: NIKAR MARLES OKEN!

Še bolj pa obžalujem dejstvo, da tega opozorila nisem zasledila že prej.

Obrnite se na nas in vam garantiramo, da ne boste kaj takega doživeli in vas 100% ne bomo razočarali, saj strmimo k zadovoljstvu stranke.

[email protected]

Tudi sami imamo slabe izkušnje z Marles okni. Imamo novogradnjo montažno Marles ki je nisko energijski objekt izdelan zrakotesno po phpp. To veste da pomeni da naj bi bilo grajeno po najboljšij standardih. V hiši je centralni prezračevalni sistem z najboljšim rekuperatorjem na trgu. Vlaga v prostoru pozimi je od 40-55% ogrevamo pa od 22-24C. Ko je zunaj pod ničlo imamo vsa okna po spodnjih robovih polna kapljic. Ne vidim drugega kot da gre za slabo kvaliteto oken. Naj se najde strokovnjak in mi reče da premalo zračim….zračimo 24 ur na dan z najmanj 150m3 na uro izmenjave zraka…vlaga v prostoru pa kot sem že napisal je nizka. Kaj narediti?

Ste v hiši že več let/sezon?
Se vlaga nabira na vseh oknih ali v določenih prostorih?

New Report

Close