Pozdravljeni,
v mladih letih sem bil vedno fit, treniral sem nogomet in bil športno aktiven. Ko sem pričel z faksom sem opustil vse hobije sedaj pa se mi je nabralo že kar precej kilogramov zato bi vas prosil, če imate kakšna priporočila kateri izdelki pomagajo in pa ali so dostopni prek interneta, saj me je sram iti k zdravniku.
Najlepša hvala

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Uredi si čas in uredi si prehrano. Bolje, da nekaj nekaj odvzameš iz prehrane, od čigar se rediš, kot pa da zapravljaš denar za neke stvari, ki ti dolgoročno ne pomagajo. Študiraš (pač tudi nimaš denarja na pretek), prehranjuj se pravilno. Tudi za bone jej kakovostno, jej sadje, pij vodo, šport, etc (pač iste stvari kot jih govorijo vsi od zdrave prehrane in zdravega življenja). Več boš imel od tega, kot le to da boš imel manj kil.   Tako kot za študij in delo na splošno si postavi prioritete in vloži nekaj truda. Saj veš, ko vidiš rezultate te potegne, hkrati si boš pa zapolnil, ko shujšaš, da v takem položaju kot si sedaj, ne želiš več biti.

Poskusi premagat sram. Zdravniku je vseeno kdo pride k njim na pregled/posvet. Zaprosi za pomoč. Pač bolj si bodo “zapomnili” 200 kilskega verižnega kadilca, z birbauhom z nazivom častne stranke v mcdonaldsu, ki stalno fehta za tablete proti zgagi, kot pa mladega fanta, ki si želi ustvariti kvalitetno življenje (tako telesno, kot karierno).

Objava čaka odobritev
Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

New Report

Close