Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Farmacevt svetuje Mangosteen

Mangosteen

Pozdravljeni!

Po emailu sem dobila link od nekega prehranskega dopolnila. To naj bi se izdelovalo in sadeža mangosteen… Ko sem prebirala tekst sem naletela na informacijo da naj bi ta sadež preprečeval oz. lajšal ali celo zdravil različne bolezni… Ker se prehransko dopolnilo da dobiti samo preko distributerjev sem rahlo skeptična… Da je to spet en nateg kot HL npr… Me zanima če je ta sadež res tako zdravilen oz. če vsebuje res toliko antioksidantov in zdravilnih učinkovin…

Prosim za vaše mnenje…
http://www.mangosteen-zdravje.si/

Pozdravljeni!
Do sedaj o Mangosteen soku nisem vedel nič. Malo sem pobrskal po internetu in hitro dobil kar nekaj informacij. Ogledal sem si tudi intervju z dvema ameriškima zdravnikoma, ki preučujeta in uporabljata Mangosteen sok pri zdravljenju svojih pacinetov in imata velike uspehe. Menim da bo Mangosteen sok veliko prispeval k podpornemu zdravljenju različnih bolezni. Vabim vse, ki ste sok že uživali, da napište svoje izkušnje ter s tem pomagali pri odločitvi ostalim, ki bi se odločili za podporno zdravljenje z Mangosteen sokom.

Lep pozdrav

Sebastijan Mršek, mag.farm., spec.

Jemala sem nekaj časa Vemmo, ki vsebuje Mangosteen in celo goro življensko pomembnih elementov.
Ker takšnim “čudežnim zdravilom” radi nasedemo in damo za njih goro denarja, se je meni zgodilo enako.
So seveda tu vmes posredniki, ki mastno služijo in izkoriščajo našo naivnost. Ko sem pred dobrim letom kupila Vemmo, je en liter stal 42€. Potem sem klicala posrednico, kdaj se bo kaj poznalo, pa mi je s sladkim glasom govorila, da jo je potrebno jemati vsaj tri mesece, potem sem že prišla na šest… Jemala sva jo oba z možem. On je tisto zimo imel tri viroze, pa kašelj, ki je trajal tri mesece in poln vitaminov in čudežnih snovi mu tega ni pomagalo ozdraviti.Z zdravnikom mu je to uspelo. Meni pa so se pojavljali uroinfekti pred, med in po jemanju te čudežne tekočine.
Zato se sprašujem, kako Vemma ozdravi raka, pa Parkinsonovo bolezen in še precej drugih težkih bolezni, če nama pri običajnih, pogostih, lažjih bolezenskih pojavih ni pomagala.
Če bi jo jemala sama, bi dvomila, sem pač ena tistih (po mnenju posrednice), na katere ta napitek ne učikuje, ko pa sva že dva…
Seveda se ti odloči sama, jaz pa zase vem, da čemu takšnemu več ne bom nasedla. Ta šola me je pač drago stala.

New Report

Close