mamice dvojčkov

zanima me koiko časa ste imele vaše dvojčke v vozičku za dvojčke,namreč jaz menim da je naš voziček ful preozek sedaj sta stara 8 m in ko bosta oblekla še kombinezone ne vem kam bosta šla kaj menite lp

Jaz imam dva vozička za dvojčke: eden je tak, da sedita eden za drugim, oziroma se lahko gledata, odvisno, kako jih obrnem, drugi pa je tak, da ju lahko dam narazen in pelje recimo vsak svojega, skupaj jih pa lahko spnem s posebnimi spenjali, tako,da se v bistvu ne razlikuje od tistega za enega. lp

Katera vozička pa imate- namreč tistedva , ki sta lahko samostojna oz skupaj-katera znamka, model? Jih ravno iščemo.

hvala

Mi imamo še vedno voziček za dvojčke, stari pa smo 15 mesecev.

Znamke Peg perego, model Pliko, to sta taka na “marelo” in sta uporabna od rojstva pa do “konca”. Super sta recimo tudi za v avto, mi smo šli letos na morje, pa smo vse spravili v avto, brez montane, s tavelikim trdim kovčkom, da ne govorim o ostali prtljagi, res zavzameta zelo malo prostora! Svetujem pa ti, da voziček nabaviš v Italiji, ker je precej cenejši kot pri nas oziroma mogoče dobiš rabljenega, mi smo tega kupili rabljenega, onega dugega pa novega v Italiji! lp

Našedva sta stara 2,5 leti sedaj, pa še vedno uporabljamo voziček ( Hauck) kdaj pa kdaj ( vzporedni), je pa že kar huda teža za tistega, ki ga vozi.
Smo jih pa zamenjali kar nekaj, preden smo ostali pri sedanjem. Vedno smo kupovali rabljene v komisijskih trgovinah, tako da strošek ni bil prevelik.
Zavzame pa veliko prostora v prtljažniku, tako da, kadar smo v stiski s prostorom, vzamemo s sabo na potovanja raje dve lahki mareli.

Lp,
Natje

Naša dva sta stara leto in pol in še vedno uporabljamo voziče od Abc designa. Še posebej, če grem sama kam z njima, je veliko lažje imet oba v vozičku, kot pa lovit enega na levo in drugega na desno stran.
Sem pa že razmišljala vozičku, mareli, in sicer enem, da bi bil če gremo kam za prvo silo v primeru utrujenosti.

Lahko noč vsem!

Suzana

MI IMAMO VOZIČEK MINI STAR PA JE RES SUPER.IMAJO GA V ARIELU

Mi smo voziček nehali uporabljati nekej pred drugim rojstnim dnevom. Bila je ravno zima, pa z njim zaradi snega nismo mogli nekaj časa ven. Potem pa sta se punci odločili, da ga več ne bosta rabili, ker bosta raje dirkali sami… Imeli smo voziček ABC Design, ki smo takoj prodali in ga že veselo uporabljajo drugi dvojčki.

Naša dva sta tudi stara 2, 5 leti, pa ga še vedno občasno uporabljamo. Sicer bolj na ravnem, ker navkreber….moža kar fejst prepoti…. Imamo Inglesinin Twin jet in je super.

akkšen voziček pa imaš če ni skrivnost

Mi smo stari 22 mesecev in voziček od Mothercare nam je še vedno dovolj velik in verjketno bo še nekej časa tako.

New Report

Close