Malo & kvalitetno
Ej, Štrumpi, ne vem, za kakšen krst gre, sem nova, stara komaj tri tedne, zato mi pojasni svojo (občutek imam – gorečo) željo po mojem krstu! Če je ta krst preveč vprašljiv, pa si forumovci na Srednjih letih omislimo svojega pod imenom “Srečanje forumovcev…”. Srečali bi se pač nekje, kamor bi vsi znali priti – jaz ne znam prav daleč, mi je moja ljuba domovina malo poznana – lahko tudi pri Sašotu, v eni gostilni – vzamemo v zakup eno sobo. V sobo bi vstopili zamaskirani v pelerine in kapuce (podobno kot klanovci – le da bi naše uniforme bile npr.modre barve). Nihče nikogar ne bi prepoznal! Bili bi brez besed, na kapuci samo napis Forum – nato prazne črte za kasnejši vpis npr. Angel, Marija, ipd., če bi ga skozi pisanje po tabli prepoznali. Sporazmevanje bi vršili preko table ali panoja s papirjem in flomastri, tako približno z eno replicno mrežo, kot tukaj. Če bi skozi pisanje koga prepoznali, bi si moral iti ven na kapuco napisati svoj nik. Pili in jedli bi, če bi, skozi režo, najbrž bi morala biti ravno pav velika! Ha, no, razmislite o ideji, da ne bomo tu gori težili zahtevnejšim forumovcem. To bi pa bil krst, ali ne!!!!
Marija
Oh, Jana, oprosti, saj nisem vedela, da je treba kje kaj prosjačit. Dobro, glej, umikam se s foruma, da bo ostal prostora za ostale. Imejte se prav lepo in uživajte. Ti si me prepričala, da tu gor nimam kaj več iskati. Tvoje iskreno in iz srca izvito začudenje mi je pa res dalo misliti. Pozdravček.
Marija
Ne, Sončnica moja rumena, zlata, nisem bila na moljih, škoda, očitno je tudi tam hudo zanimivo.
Če te bo še zanimalo, ti pač povem, drugače pa žal, tole nima več smisla. Je preveč jeznih glav tukaj tako, da se bom kot manjšina malce umaknila, morda se bom kdaj pa kdaj lotila samo res resnih vprašanj!
Pa prav lep pozdrav,
marija
P.S.: Opažam, da so nas kar pregnali, so se nekateri kar razbežali. ArhAngel, vsak ti čast!
Joj , Marija , nikar , mislim , da si Jano narobe razumela !
Samo mudilo se ji je , pa firbcna in nestrpna je postala.
Mislim , da smo danes vsi malo zivcni , mogoce celo zato , ker nas nakteri tako pljuvajo in kritizirajo , ceprav so zelo povrsno prebirali teme na forumu , ce niso opazili , da smo resni , socutni in skusamo pomagati , ko je to potrebno .
Zalostno , ne ?
Daj , bodi se naprej razigrana !
A.
Marija,
lepo lepo lepo lepo lepo lepo lepo lepo lepo lepo lepo lepo lepo lepo lepo lepo
te prosim ne. Ne naredi tega boš videla jutri bo nov dan.
Hubert
Ej, Jana, sorry tebi. Ampak, tudi danes je nekaj “gnilega v forumu tem”, ga je nekdo – ne bodi ga treba, sprožil, en čuden virus in počasi, prav počasi nas bo vse okužil. Ne dovolite tega, vzemite – ASPIRIN!!! Uf, Jana, hvala, sem že spet dobre volje. Pozdravček, ker zdaj pa razumem, veš, res razumem, sem kot tista Ingrid iz TV dober dan – zdaj pa razumem ne (si potegnila tako, kot je treba, razumeš zdaj, da razumem?).
Marija