Malo & kvalitetno
Spoštovani.
Naš oddelek za Praktično uporabo seksa preko interneta, pri Akademiji za seksologijo je dobil fax s pisno pritožbo gospoda Marjana Podobnika, ki se trenutno honorarno ukvarja s pobiranjem telefonske naročnine na območju občine Cerkno in Velike Lašče. Gospod M.P. pravi, da je postal naš forum huda konkurenca komercialnim telefonskim številkam, ki ponujajo različne spolne usluge. Glede na to, da je forum brezplačen, bo M.P. prisiljen podati predlog za povišanje internetne naročnine vsem forumovcem, ki obiskujejo dotične strani. Zato vas Akademija opozarja na možnost hudega šoka pri naslednjem odpiranju telefonskih in internetnih položnic.
Uf, uf, uf, Meri, Meri, ga pa res biksaš!! Imam občutek, da ne manjka le en predmet ali celo samostalnik po povedku, ampak da gre v tem za kar veliko predmetov in samostalnikov, ki “BI NAJ SLEDILI” – hm, sem se že izgubila, čemu že? aha, najbrž povedku – no ja, tudi tukaj notri nisem najboj doma! Profesorica slovenskega jezika, kje sem bila, ko ste to razlagali???
Kaj naj naredim zdaj, kako naj to popravim? Zajela me je panika, dekleta in fantje, panika!!! Prosim, rešite me sramote s tolažilnimi besedami: lahko vam sugeriram, kaj rabim: npr. Marija, saj vemo, da nisi nič slabega mislila, ali pa: Ja, Marija, saj mi smo vedeli, da gre za …. in za …… Saj vsi vemo, da gre zgolj in samo za … Saj razumemo, Marija, si zelo zaposlena, prsti ti letijo, da sama ne veš kako, saj razumemo, da ti kaj “po nesreči izpade…” ker le bolj tako na hitro vpadaš, in podobno…. Saj ste domiselni, samo potolažite me, ker mi je, no, hm, ja, prav malce nerodno!!
Če pa kakšna črka zdaj manjka, pa uporabite domišljijo! Če bi bilo prav, oz. če je vse prav, bi zdaj ne smela nobena ČRKA več manjkati!
Oh, že vnaprej prisrčna hvala za vaše razumevanje in
lepo pozdravljeni!
Marija
Marija tisto za….., ni nobena sramota. Pa naj ti ne bo nerodno zdaj se pa res že poznamo. Toliko je teh…., da sedaj res ne vem ali sem prav mislil. Pa saj vem da nisi nič slabega mislila in naj ti ne bo nerodno, saj si že velika punca a ne. Tu smo vsi polnoletni se mi zdi (morda meni že seka druga puberteta) tako, da le z besedo na dan. Ne bomo nobenemu povedali.
Lep dan
Hubert
Spoštovana akademija!
Verjetno ste spregledali analizo našega oddelka, vašega inštituta, ki pravi, da je obiskovanje omenjenih strani, s strani nas forumovcev, še vedno cenejša in celo bolj zdrava varianta, od obiskovanja raznih kuplerajev in drugih podobnih ustanov. Naj vam bo to vodilo, pri izdelavi novih analiz. Želimo pa, da se kot inštitut preselite na stran Mladi o spolnosti in….., kjer je pa stvari še kako potrebno analizirati.
Toliko v vednost, želimo pa, da v bodoče ne izgubljate več vseh analiz, ki vam jih pošljemo!
Lep pozdrav!
Dr.Figamus Janulusis
Hubert, ne vem, če res veš, ker tudi jaz še ne vem čisto prav, kaj bi bilo to, kar manjka. Sem mislila zdaj pač napisati, ampak ne bom prekinila razmišljanja, ne zaradi sebe, ne zaradi tebe, ne zaradi Janija, Andrejke, malce ugibanja naj ostane tudi za Sašota. Ko bom prekinila, bom zato, da bo nekdo spet malce jezen in bo pač moral drugam po drugačno duševno hrano – bolj …..
Marija
Marija,
ne daj se sekirat zaradi unega Agr…Jaz te ne pustim ti pašeš sem in tukaj, brez tebe bi bilo mučno dolgčas, saj ne motiš nikogar, samo veselje nam daješ. Boš zaradi enega pustila vse nas, ki te imamo iskreno radi, boš pustila sebe, ko vem da si z nami. Kam boš šla, tu imaš prijatelje? Ne moreš nikamor ti si naša Marija, pa lahko brcaš motoviliš, kaor hočeš. Če ne bo drugače te pridem privezati in naštelati računalnik, ki bo delal samo na tem forumu, kaj pa potem? Nimaš varjante, da greš drugam, te bomo že našli pa da te pol vidim.
Marija brez tvoje topline bo ta forum mrzel, ledena doba bo nastopila, vsak se bo skril v svoj kot.
Ufff, ne me strašit, že un me je malo iz tira spravil, tebe pa ne dam pa pika!!!
Hubert