MAGNIFICO!

Četudi mi je bil Magnifico kar všeč kot pevec, ga po tem dogodku ne jebem pet posto. Tipični balkanec. Primitivno do amena!!!

kaj pa se je sploh TOČNO zgodilo?

MAGNIFIKO JE PEDER!

Saj drugače ni slab, tokrat pa se je res vrgel iz vajeti! Je pa res vprašanje, kaj se je v resnici dogajalo v tisti garderobi. Po mojem ga je moral tale Gruber malo bolj zezati, kot sedaj izjavlja. Ker kolikor poznam Roberta, bi ga za tako malenkost samo steral v k…. LP Harry

Greblo je ena velika goflja. Magnifica sploh ne pozna, pa je malo preveč sral.

greblo je šminkerček in postavljač, pa jih je skasiral (v kliničnega pa je šel po potrdilo, da bo lahko magnifica tožil – posranec mali)… jaz vem kako zgleda in bi ga že ena ženska klofuta v komo dala…

se pravi, če nekdo preveč “goflja”, ga je treba na gobec…..če nekdo komu reče kar mu ni vščeč, ga je treba na gobec…..torej,
Hary dvomi kaj hudiča se je dogajalo v tisti garderobi…ja je pa res, lahko da ga je pa čisto upravičeno na gobec, lahko da mu je celo rekel, da njegova stari mati ne zba plavat…nezaslišano….
in Petra pravi, da Greblo, Magnifica SPLOH ne pozna (pazite-SPLOH), ker če bi ga poznal, ne bi gobcal, ker Magnifica ni dobro jeziti….sicer je pa Greblo ITAK ena velika goflja in ga jee treba ITAK že zato na gobec, kajneda Petra….strašna logika…..
Nagajivček, Greblo je šminker in šminkerje je treba na gobec….šminkarji nimajo besede….besede, besede,besede, besede……..besede, besede, besede, besede,besede in same besede….ups….od kod je pa tale priletela…ja seveda preveč sem gobezdal…pravilno, na gobec ga je treba….dajmo ga…NA GOBEC….

Jutro,

Magnifiko je super človek, verjetno mu je počil film (morale so pasti težke besede ).Seveda, to ni opravičilo za “na gobec”….ampak vseeno ne bomo obtožali tako kot ti Micky…praviš balkanec, tvoja reakcija pa ni “balkanska? Na koncu, baš briga Magnifika ali ga boš ti j….., kot si sam rekel.

Vsi smo balkanci, Micky. Magnifico je rojen v Sloveniji, tako kot večina izmed nas.

Ne, Jože. Greblo je na splošno ena tečka na sceni in ni medijsko preveč poznan. Če si poslušal prispevek (nekaj se izve tudi iz tv-ja), je rekel, da Magnifica ne bo tožil, bi pa rad, da ostaneta še naprej prijatelja. In Magnificov komentar: saj se sploh ne poznava.

Imaš prav, on je PRAVI ČEFUR saj tud prizna. Škoda je sam to da kakšna taka budala ne naleti na takega ali podbnega meni saj mu nebi zlomil samo čeljusti!
Čefur je čefur.Vse zapreti na vlak in poslat dol od kje so prišli,saj sam zgago delajo.

Magnifico je pa pokazal kako je primitiven!

Kdor ne skače ni…..

lp Janez

Če je dovolj da skačeš in si Slovenc nas je pa velik……….
Saj tudi pri kolu skačejo a ne?????!!!!!!
LP

dajmo jožetu nobelovo nagrado za mir! pa takoj ga naredimo za predsednika OZN ali pa še raje ZDA… pa bo mir na svetu in vsi se bomo imeli radi! teroristi pa bodo lahko v miru gobcali in delali kaj jim je volja in jih noben ne bo na gobec…

jože, si že kdaj bil v situaciji, ko si bil prisiljen koga enostavno na gobec (morda pa je on(a) prej tebe)…

magnifico je pač, kot sam pravi ‘muškarčina’ in verjetno je tisti udarec ‘na gobec’ povedal greblotu več kot tisoč, morda zanj nerazumljivih, besed… vsak ma pač svoj način komuniciranja…

Terorsti so delali kaj vec kot samo gobcali.

lp ajs

hopa cupa jedan dva, naša je slovenija (zapojte to ž južnim naglasom) 🙂)

Kdor ne skače……..GLUPOG LI REFRENA

Pre…ukal je Patrika Grebla 🙂)))))))))

Hahaha, samo Greblo je pa res en velik Gobec – skupaj sva bila v isti ceti 3 dni v Sentvidu. Bil je nocna mora vseh poveljnikov. Noben ni mogel priti na kraj z njim 🙂))))))))) Hudooo ej. Poveljnik se je drl nanj, kaj mora narediti itd. on ga pa je samo gledal in se mu v fris muzal, potem pa ga nadrl nazaj 🙂))) Ce je bil tak do Magnifica pol ni cuda, da ga je pre..ukal, ker je Magnifico precej kolericen tip 🙂)

Janez,

Kdaj si zadnjič seksal? Tvoje težave izvirajo….saj te poznamo.
Impotenten na vseh področjih….vse bi dal za to, da si na M. mestu.

vcasih je treba koga sunat čez gobec!!

New Report

Close