Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? magnetna terapija – je kdo že preizkusil

magnetna terapija – je kdo že preizkusil

Zanima me, če je katera že kupila oz. uporablja energetiks izdelke – gledala sem tiste srčke. Imam močne in boleče menstruacije in bi zadevo preizkusila samo me zanimajo vaše izkušnje.

Kaj oz.kakšni izdelki sploh so to in kako naj bi delovalo?

V tej trgovini sem našla opise in razlge https://trgovina.over.net/product.php?productid=17653&cat=390&page=1

Po naravi sem skeptik in sem preden sem nabavila srček tudi sama spraševala a je kej učinka ali ne, ker 40 eur zame pač ni majhen denar.
V našem vrtcu imajo ta nakit sedaj že skoraj vse punce (v glavnem zaradi glavobolov, težav z vratom ali zaradi hudih menstruacij). In pomaga:-)
Sama imam srček, nosim ga vsak dan – imela sem skoz bolečine v vratu in bila sem da ne rečem že kronično utrujena.Če me danes vprašate kako sem – odlično:-)) Očetu sem kupila zapestnico, ker je imel vrtoglavice in pravi da jih enostavno ni več…
Tako da imam sama s tem same pozitivne izkušnje.

Prvič slišim za ta izdelek – če bi stvari res tako dobro delovale, potem bi veljal rek: dobri glas seže v deveto vas.

ima to doma, pojma nimam če deluje. Sam tečna je pa manj. Če je to razlog, potem ji dam 20 kilsko okoli vratu.

sama sem na to naletela pred ene pol leta, mislim, da pri nas to ni tako dolgo, je pa to en najbolj prodajanih izdelkov v svetu. Sama imam magnetno zapestnico (glavoboli) in po pol leta nošenja moram reč da deluje. Pa me ne zanima ali je to avtosugestija, resnično delovanje..važno da mam glavo o.k.

Kje in koliko čas se mora nositi srček da je kaj učinka?

Ti si me pa nasmejal, ampak misliš da se potopi že po 20 kilah :-))))

No ja šala, drugače pa jih ne bi ponujali, če ne bi preverili, da stvar res funkcionira.

če kupite samo tisto palčko za magnetenje vode, boste videli, kaj se z vodo naredi, če palčko potopite v vodo. Nekaj na tem res deluje.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Nekateri občutijo razliko že po 2, treh dneh, največkrat se pojavijo mravljinci v določenih delih telesa ali kakšni drugi simptomi. Večina jih začuti dobre učinke po 2-3 tednih, največ mesecu dni. Priporočeno je, da se na začetku uporablja magnete postopoma – par ur potem pa se da dol in uporabo oz. nošenje povečuje. Nujno!- je potrebno piti vsaj 2 litra vode čez dan – in to vode ne kakšnih drugih tekočin- saj magneti povzročajo razstrupljanje telesa.
Magnete naj bi se nosilo tudi potem, ko bolečine in simptomi zaradi katerih smo pričeli uporabljati nakit ponehajo – gre za preventivo in vzdrževanje dobrega počutja.prav zato, so začeli delati v bistvu magnetni nakit, ki vsebuje prav tako magnete – jih je lažje nosit, pa še za okras so.

g.Skeptik je tko strokovno napisal.Nad takim pisanjem ,ne paše takšno ime. So kakšne omejitve glede nošenja tega magneta(mislim zaradi kakšne bolezni,npr.kože , srca, ledvic ipd.).Hvala.

Skeptik sem bila in sem še vedno – vse prej preverim preden kupim mačka v žaklju, samo za magnete nisem več:
Ja so omejitve in sicer ne smejo nosit magnetov ljudje s srčnimi spodbujevalniki, ker magneti motijo delovanje.

Tudi sama nisem boljša.Sam kaj,ko vsako stvar enostavno ne moreš preverit. Preveriš je lahko samo tako , da jo kupiš.
No, in kaj res pomaga?Za kaj konkreto vam?Jaz bi nabavil zaradi hrbta.Kaj mislite.Hvala.

Sama sem kupila srček zaradi bolečin v vratu, delam za računalnikom in to je za vrat in še za marsikaj ubijalsko.
Včasih mi je bilo od bolečine slabo in ker je bila ta bolečina vsakodnevna, sem od vsega postala utrujena in smotana… meni magnet pomaga -imam več energije, v vratu včasih še čutim bolečine, je pa to takrat kadar pretiravam in sem dalj časa v službi, drugače je o.k.:-) Magnet nosim pripet za ovratnikom, na spodnji majici, nosim pa ga vsak dan. In navadila sem se piti vodo, si jo v flašo naštimam na mizo in jo pijem čez dan.

http://www.vitarelax.si/

Kaj je to kul?.je namreč več izdelkov.Kaj si probala oz.uporabila.Povej Hvala in LP.

Od vitarelax blazina je najbrž tudi uporabna, problem je samo v tem, da nimamo časa ležat:-)) Energetx izdelke pa lahko nosiš kar naprej pa ravno tako učinkuje – cel dan.

Sam toliko za info:
Od VitaRelax-a sem probala čisto vse izdelke in niti za enega ne morem rečt da ni vredu.
Priporočam, da jih preizkusi vsak, šele potem boste videli in občutili razliko od ostalih ponudnikov, pa naj bodo to masažne blazine, stoli, ali pa magnetna blazina.
Sama imam njihovo blazino – masažno Vita Relax 6000H že 6 let.

poznam te izdelke in delujejo samo potrebno je prebrati o delovanju magneta.Imam skripte od Energetixa in splošne ugotovitve .Če katero kar koli zanima me lahko vpraša lahko pa tudi naroči kakšen magnet ali lepo ogrlico…..

New Report

Close