Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina macji mladic brez nogice

macji mladic brez nogice

Oj ljudje a ste ze vidl macjega mladicka brez nogice.Grozno, dones zjutraj mi je mucka o kateri sem zadnjic pisala, da mal pozablja, na predpraznik prinesla takega mucka. Pol pa seveda posvet, kaj nardit z domacimi, pa pol je sel v “vecna lovisca”. Ne sam res a se je to ze kaksnemu nardil?

Kaksna vecna lovisca? Upam,da ni to to kar mislim,ali pac?

Ja to je kar misliš. Boš lahko danes spala.

Glej to 😉

kakorokli že … mladička zaradi takšne “napakice” ne bi smeli ubiti ( mislim da ga evtanizirati ravno niso peljali)…. Doma imam mucko brez prstkov na eni nogi in jo to niti naj manj ne ovira…. Malce več strpnosti do drugačnih prosim!

Cestitke za odstranitev mucka!

Tale bitja so imela za razliko od vasega sreco, da so naletele na normalne ljudi… razvidno iz slik imajo brez tacke izjemno hudo zivljenje…

Lep dan in mirno spanje vam zeli:
hitlersko razpolozena ostrzka

[img]http://www.danasoft.com/sig/ostrzkla.jpg[/img]

Ja mi smo enkrat našli povoženga mucka. Nesli smo ga k veterinarju, kjer so mu operirali in odrezali nogico. Stalo je sicer ogromno ;( 😉 no ta muc je še nekaj let normalno in srečno živel. Vsaj meni je deloval srečen

Mucka vam prinese takega mladicka,da mu boste pomagali,vi ga pa ubijete. MORILCI.

točno tako!!!!!

Macek brez ene noge lahko povsem normalno zivi. Tako kot clovek! Ne morem verjeti kako ozkogledi in sebicni so ljudje. In potem se svoja razmisljanja (oz. v tem primeru dejanja) delijo z vsemi ostalimi na forumu. lp

oj, ta mucek, je bil do “kolena” brez nogice, drugo pa je imel brez krempeljckev. To vse na zadnjih tackah. A mislite, da bi lohk naprimer skakal. Vem kako grozni smo ljudje.Sam ze veckrat sem pisala kako je doma na “kmetiji”, ko ti v takem primeru vsi obrnejo hrbet. Vsi proti temu mucku, ali veste, kako je ko ti vsi obrnejo hrbet. Tudi meni je bilo zelo, zelo hudo. Oproscam, se mogoce, ce kaksen ne bo spal, pomoje, da tut jast ne bom.

Prosila bi vas, ce mi lohk napisete, prosim, prosim, kaj naj naredim, da me bodo moji domaci, kdaj, pa kdaj poslusali tudi mene. Sej jest sem zraven mucka norela, pa kaj ce so vsi ” dobesedno butasti”, in poslusajo samo svojo umazano morilsko vest.

Hvala, jest pa veste, da se borim za vsako zval, ampak hudo je ce ti pri tem dogodku, tudi lastni starsi obrnejo hrbet. Pac pri nas jim je za zivali vse eno, tudi pred leti sem se borila, za mucka, ki je brez enega ocesa, sam tam mi je pa babica nejbol pamet solila, pa sem si ga izborila, za tega dones sem se pa tut, pa me ni nobeden hotu poslusat.

Cao, prosim za nasvet, kaj naj naredim, da me bodo poslusal.

Se opravicujem, za nekatere ponovljene besede, sam men je ful hudo, tut, ce se mogoce iz prvega pisma ne vidi. Imam srce za zivali, sam druzina ni prava zame!!!!

Sploh ne vem s kaksno pravico clovek vzame zivljenje zivalci. Starsem povej,da je to kaznivo dejanje in poleg tega se predvsem primitivno in svinjsko. Najraje bi k vam poslala inspekcijo,da bi se tvoji vsaj malo zamislili. Upam vsaj,da se pri uboju ni mucil prevec… Naslednjic,ko vidis takega mucka,ga vzemi,magar ga nekam zunaj namesti in mu pomagaj,tudi s pomocjo foruma se vedno najde kaksna resitev,tako financno kot zacasni dom. Ljudje,ne morete kar pobijati zivali!!??

ej hvala, sam povej mi kaj naj nardim, da me bodo sploh uposteval, ker so vsi grozni in ti tezijo k zmesan, jest sem ga dala k mucki v hiskico, ki jo imamo za mucke, pa so ga mi ven vzeli, a ni to grozen? Kaj nej nardim?????????

Če bi jaz imela take pogoje doma(da bi mi na skrivaj vzemal živali, jih pobijal etc.) si sigurno nebi omislila nobenega več…saj ga pol nebi čakala ravno lepa usoda.
Z domačimi se pogovori, razloži jim svoja mišljenja, pogovorite se…če ne bo pomagalo, ti rajši odsvetujem, da imej kakšno žival dokler živiš tam.

Lp, jessy ****** "It doesn't matter how big your body is or your reputation, if you want to be special, you just need a big heart." *****

Ja, trenutno po Barju lovimo enga takega… Pa (če seveda ni totalno bolan) NE BO šel v večna lovišča…

a veste, grozen je, ce ti “iztrgajo” tisto bogo zivalco skor iz rok. Doma nimam nobenga, ki bi bil na moji strani.
Cao

No, tkole. Po skoraj mesečnem poskušanju smo ujeli tistega “brez nogice” mucka na Barju – izkazalo se je, da ima v bistvu le eno celo nogico. Pravkar sva se vrnila s klinike, kjer smo ugotovili, da smo prosti naezljivih bolezni and we’re sentenced to life… Muc ma full voljo do življenja, teka za žogicami, ima volovski apetit, tko da ni težav… 🙂))

New Report

Close