Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? LYNNE MC TAGGART – ZDRAVLJENJE Z NAMERO

LYNNE MC TAGGART – ZDRAVLJENJE Z NAMERO

Nekajkrat sem že pisala o metodi The power of eight. Ljudje tudi pošljejo sliko svojih svojcev, kj imajo zdravstvene težave in ona potem izbere, koga bodo zdravili.

V nedeljo smo pošiljali namero za ozdravitev trem ženskam. Lynne je napisala, kaj moramo imeti v mislih in to namero smo potem ob določenem času pošiljali 10 minut vsaki osebi na sliki.

Sama sem takrat občutila močne vibracile po telesu.

Lahko poskusite. Naročite se na njeni spletni strani na njeno pošto. Potem vas bo obvestila o dogodkih. Vsako zdravljenje je samozdravljenje. Če boste sodelovali, boste imeli od tega tudi vi koristi. Kakšne? Ne vem. Neke spremembe se bodo zgodile.

Danes, v sredo je ponovno za ustavitev širjenja koronavirusa po svetu.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=131&t=11207878

Breda

Še primer:

Fotografija osebe in :
Intention of the Week: Dorothee Osmond
Help her to overcome medulloblastoma subtype 2 cancer
Sunday, March 22, 2020
10:00 am Pacific US time

‘Our intention is that Dorothee Osmond be immediately, completely and permanently healed of all traces of brain cancer and any metastases, and that she be healthy and well in every way.’

To namero imaš v mislih in potem pošlješ iz srca osebi na sliki. Ta fokus držiš 10 minut. To je vse.

Breda

Še nekaj primerov:

M. R.
Help her to overcome stage IV breast cancer:
‘Our intention is that M. R. be immediately, completely and permanently healed of stage IV breast cancer and any metastases, and that she be healthy and well in every way.’

J. W.
Help her to overcome squamous cell carcinoma:
‘Our intention is that J. W. be immediately, completely and permanently healed of all traces of squamous cell carcinoma and any metastases, that her surgery be successful, and that she be healthy and well in every way.’

D. O.
Help her to overcome medulloblastoma subtype 2 cancer:

‘Our intention is that D. O. be immediately, completely and permanently healed of all traces of brain cancer and any metastases, and that she be healthy and well in every way.’

Breda

Lynne mc Taggart to imenuje “Nova znanost”. Nauči se je lahko vsakdo v pol ure, ker imamo to že v sebi. Vse kar potrebuješ, je skupina ljudi. Lahko ustvariš virtualno skupino. Poiščeš ljudi na njeni spletni strani. In, seveda računalnik in sliko osebe. To je samo del univerzalnega zakona. Zdravljenje z namero.

Tudi ljudje, ki ne verjamejo v zdravljenje, se lahko pozdravijo, dobijo zdravljenje. Zdravilni mehanizem imajo že v sebi.

Lynne je napisala je tudi knjigo What doctors won’t tell you.

Videla je številne ozdravitve in je rabila 10 let, da se je odločila napisati knjigo. Videla je na tisoče ljudi, ki so se pozdravili. Ko se zberejo kot skupina, se čudeži dogajajo.
Čudi se, kako lahko 10 minut namere zmehča od nekoga srce. Ljudje začutijo sočutje. Odpuščanje je ključ, ko odpustiš se zdravljenje zgodi.

Zdravljenje 4 stonje raka, MS, diabetes, ALS, ni bolezni, ki je ne bi mogli pozdraviti. Ni neozdravljive bolezni, so samo ljudje, ki niso našli pravega zdravljenja. Seveda so lahko krive tudi težke kovine, plesni, pomanjkanje vitaminov in mineralov. Ko se še to popravi, se zdravljenje zgodi.

Da lahko skrbimo za druge, ni breme, je privilegij. Tako pravi Lynne mc Taggart.

Zapisano po Hay House Heal Summit 2019.

Breda

Spomnim se Dale-a. Pošiljali smo mu namero za ozdravitev. Nima več raka. Njegova zgodba je tukaj:
https://lynnemctaggart.com/your-intentions-helped-dale-greep-to-heal/?utm_campaign=&utm_content=How+your+intentions+helped+Dale+to+heal+from+bone+cancer&utm_medium=email&utm_source=lynmctaggart

Breda

New Report

Close