Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje Logest – kontrac. tablete

Logest – kontrac. tablete

Pozdravljeni!

Pred pol leta sem začela jemati kontrac. tablete Logest. Po dveh mesecih sem prenehala, ker se nisem dobro počutila. Pred enim tednom sem jih zopet začela jemat v upanju, da bo tokrat bolje. Pa ni. Danes sem se namreč zbudila z grozno slabostjo. Zanima me ali je to le faza navajanja na tablete ali gre za bolj resno stvar. Pred leti sem jemala Cilest pa nisem občutila nikakršnih problemov.
In še nekaj: pred 14 dnevi sva s fantom imela spolni odnos brez zaščite – zelo neodgovorno, zavedam se, a resnica je pač taka. Teden dni po odnosu sem dobila menstruacijo, ki je bila skoraj do ure točna. No, takrat sem spet začela z jemanjem tablet. Test lahko naredim šele, ko bom imela konec menstruacije. A mi lahko razložite nastalo situacijo v primeru, da sem zanosila? (Zaradi tablet mislim)

Upam, da sem bila dovolj razumljiva in natančna. Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Spoštovani!

Glede na to, da ste imela menstruacijo teden dni po spolnem odnosu je nosečnost malo verjetna. Priporočam, da opravite test nosečnosti. V primeru nosečnosti zaradi nekajdnevnega jemanja Logesta ne bo težav.

Lep pozdrav!

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

noclegi sztutowo blisko morza https://www.pokoje-w-augustowie.online
noclegi nad morzem olx https://www.pokoje-w-augustowie.online/podlasie-fajne-noclegi

nova
Uredništvo priporoča
Objava čaka odobritev

Spoštovani,

pri sindromu policističnih jajčnikov (PCOS), so pogoste motnje menstrualnega ciklusa, zato je možno, da se pojavijo težave pri zanositvi.

Lp

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

New Report

Close