Najdi forum

Pozdravljena. Imam problem z ljubosumjem, ampak ne na splošno, ampak sem jst ljubosumna samo na eno osebo ženskega spola, ki mi greni življenje. Je moja kolegica in je precej “lahka” punca, ki se praktično da dol z vsakim bitjem moškega spola. Še raje ima, da je ta fant že zaseden, saj to jemlje kot njeno osebno zmago. Vedno pudarja, da lahko dobi tistega moškega ki hoče in kolikor vidim, ji to tudi res uspeva. Problem je v tem, da je všeč tudi mojemu fantu, kar je že večkrat nakazal s svojim obnašanjem. V njeni prisotnosti okameni in ni več on. Gleda jo tako kot da bi jo požiral z očmi in seveda ona pri tem ne ostane hladna, ampak ga očitno osvaja in koketira z njim. Punca je zelo seksi, obline na pravem mestu in tudi oblači se zelo izzivalno. Mene pa žre in žre. Tako sem ljubosumna nanjo, da ne morem spati, kar naprej me preganja kako si jo moj fant želi, kako fantazira o njej, kako bo izkoristil prvo priliko, da bo z njo itd. Kaj narediti v takem primeru? Saj tudi sama ne izgledam slabo, ampak ko je ona v bližini, vidim in čutim, da zbledim v njegovih očeh, da nisem več nič, da je ona kraljica in da si njo želi. On zanika seveda, sem ga vprašala večkrat, ampak je vedno prišlo do kreganja, ker nisem mogla brzdat svojega ljubosumja. Vem, da mi boste rekli, da je problem v meni, da nimam dovolj samozavesti, zato sem ljubosumna na fanta. Ampak verjemite mi, da jo imam samozavest, le pri njej jo izgubim. Vem, da si ga bo prej ali slej “vzela”, tako kot si vzame vse moške in vem da bo takrat on nemočen in takoj za. Ne morem več živet s to mislijo in s tem strahom, čeprav ga imam zelo rada. Kaj naj storim?? Kako naj normalno živim in si dopovem, da na to ne morem vplivati, da je to odvisno od njega ali me bo prevaral z njo ali ne?!Zakaj so moškim všeč “lahka” dekleta?!
Hvala lepa za pomoč.

Tako je kot ste napisali, vse je odvisno od njega. Če se vede tako kot ste napisali in predvidevate, da vas bo prevaral z njo, se zavedajte, da vas ne ljubi. Zanj ste le spolni objekt in ona prav tako in tudi ženske nasploh. Takih moških je precej, funkcionirajo na nivoju spolnega nagona, za ljubezenski odnos pa so nesposobni, torej so čustveni invalidi. Takim moškim so všeč lahka dekleta. Da ne bo pomote, ne trdim, da imajo take lastnosti le osebki moškega spola, tudi med ženskami je precej takih, kot navedena zapeljivka, za katero pravite, da gre z vsakim.

Alenka B

Pozdravljena. Sama dobro vem kako se počutiš, ker imam sama isti problem. No ni ravno isti vendar me tako kot tebe žre ljubosumje, ki ga ne morem in ne morem pregnati iz sebe. Pravijo, da je to pomanjkanje samozavesti. In najbrž je res. Pri tebi je problem v tvojem fantu, za katerega ne veš če te res ljubi. Glede na povedano te ne. Sama imam drugačen problem, fant me resnično ljubi mi to izkazuje pred vsemi, vendar me moti žena njegovega brata, ob kateri imam občutek, da hoče pozornost usmeriti nase preko mojega fanta, kot bi vedela, da me dela ljubosumno. Ne vem zakaj je to treba, ker sama v sebi nisem srečna, saj se obremenjujem z njo. Tudi sama zase vem, da je to pomanjkanje samozavesti, pa vendar. Včasih bi ji najraje rekla, da naj se neha truditi. V bistvu ni namen da bi varala svojega moža ali pa da bi dobila mojega fanta. Gre za to, da nakaže meni, kako jo moj fant takoj porajta. Baje da najbolj boli če take stvari ignoriraš. Se bo že nehala truditi. Upam, da bom te besede slišala takrat, ko bom prišla v situacijo ko se bo spet trudila pridobiti pozornost. Svojega fanta ljubim in vem da on mene, zato upam, da si bom kdaj nehala zapolnjevati in obremenjevati misli z njo. Zate pa upam, da si boš slej ko prej prišla na čisto glede svojega fanta ali te res ljubi in upam tudi da ne prepozno. Če tvoja prijateljica koketira s tvojim fantom pa to ni prijateljica. Ali jo opozori ali pa se pogovori s svojim fantom in naj ti on pove kaj si misli. Vso srečo in hvala da obstaja forum da si lahko olajšamo dušo. Lep dan

nova
Uredništvo priporoča

Prvo kot prvo: ženska, na katero si ljubosumna, ne more dobiti vsakega, ki si ga zaželi. Dobi lahko le tiste zasedene moške, ki ali nimajo radi svoje partnerice, ali sploh ne vedo, kaj ljubezen je.
Če se tvoj partner res vede tako, kot si napisala (jo požira z očmi), potem ni problem v tebi, ampak v njem. Če te bo prevaral, te ni vreden.

Draga melisa

Želim vam samo napisati, da tej ženski ne moreste povedati moja prijateljica.
Na kakšen način je vaša prijateljica, če bi pa vam fanta zapeljala.?
Izogibajte se njene družbe, bodite z fantom kje drugje, ki ni njene prisotnosti. Tako nekako se jo poizkušajte odtujiti. Boljše bo za Vas in za vašega fanta.

NIKOLI NE RECITE MOJA PRIJATELJICA!
ZAME TO NI PRIJATELJICA!

lep pozdrav
Blanka

Jaz sem imela isti problem in sem tako hladni ***** skenslala iz svojega življenja. Vse tipe mi je pecala, še priznala je, da so “srčkani”. Ni mi nobenega prevzela, ampak ni v tem fora. Fora je v ponižanju. Zame več ne obstaja, samo če jo na cesti srečam jo pozdravim, kako si, pa to, potem pa povem, da nimam časa in grem naprej. Moj zdajšnji fant sploh ne ve, da obstaja. In obstaja veliko v redu punc na svetu. Res se ni treba družiti z njo.

New Report

Close