ljubosumje izven vsega normalnega
Živjo!
Bolestna ljubosumnost je znak, da te tvoj partner ne ljubi, da te nikdar ni in da te tudi nikoli ne bo. Ker sploh ne zna ljubiti. In ker takih čustev ne pozna, sploh ne ve, kako človek čuti, kadar ljubi in da če ljubiš, je naravna posledica tudi zvestoba tistemu, ki ga ljubiš. Tvoj mož pa ljubiti ne zna, zato tudi o zvestobi nič ne ve. Verjetno je živel v družini, kjer ljubezni ni bilo in se je kot otrok sploh ni mogel naučiti. Ampak to ni tvoja stvar – tvoj interes je, da živiš z ljubečim partnerjem. To pa tvoj mož ni in tudi ne more postati.
Na kratko ti lahko rečem, samo hitro stran! Najhujše, kar se ti lahko zgodi, je, da boš preživela življenje s tem na pol norim človekom! Če ti bo grozil, mu spravi na vrat policijo ali kakšnega prijatelja! Zagrozi in nazmerjaj ga nazaj, boš videla, da včasih čudežno učinkuje! Veliko poguma!
resnično mislim, da je najbolje it stran od tega tirana! Zaman se je sepiti, da bo kdaj bolje, saj se očitno on ne zaveda, da je bolan. Res je, da te ne ljubi, ampak si te skuša poderdit. Tudi če bi bila cele dneve doma, bi verjetno težil, da imaš koga. Jubosumje je ozdravljivo, a le če človek začne cenit samega sebe. Zato pa je potrebna volja.
Morda pa je ravno on tisti, ki vara?
lp
Nena
Ojla
bom rekla da te cisto razumem kako se pocutis ker sem jst v dost podobni situaciji z razliko da na sreco nimava nobenega otroka in da se v najin odnos vtika se cela njegova druzina in vsi njega podpirajo in on njih in v glavnem so vsi itak najbolsi in najlepsi vse naj naj kar se zdalec ni res. Vglavnem naredu mi je se kr veliko scen pred prijatelji in tudi pred njegovo druzino ko se je njegova sestra porocila. Na koncu pa sm se izvedela da je on mene varal in da sm bila jst tista budala ki sem mu vse verjela. Skupaj sva oz. bila sedem let in sem ponosna nase da sem se ze pred casom odlocila da bom poskrbela sama zase in da morem bit ponosna nase in se ne pustit provocirat tipu k nima razciščen v glavi in ki ne ve kaj hoce. Zato ti svetujem da si vzames kaksen vikend samo zase da se odklopis in se ne pustis motit ter razmislis kako bos tega t.i. kretena pustila in zacela uzivat v zivljenju brez tezenja in omejevanja. velik srece in ne se pustit ker nisi sama