Najdi forum

Ljubiti nekoga, ki te ne ljubi

Zdravo mojster.
Lahko ti le nekaj povem.
Tri leta skoraj čisto vsak dan skupaj,lubčkala,zabavala,žurirala,si zrasla
pod kožo,bila ljubosumna eden na drugega,težko preživljala dneve,ko
sva bila narazen ali pa skregana………………………..toda
Vsa tri leta sem jo ljubil kot bi bila magnet ljubezni zame.
Ona mene nikoli in nikdar.
3 leta depresije in vsako juto novo upanje.

A ti povem kdaj sem se zares umaknil.
Ko sem prvič po treh letih začutil,da imam lahko sebe raje kot njo.

Je le par mesecev od tega,pa še nisem zdrav……ampak bistvo vsega tega
je,da sem veliko boljši…čas celi rane to drži

Če mene vprašaš,da ko pa so rane zaceljene,ko lahko koga drugega spustiš
zraven sebe in ko ti misli ne bodo več tja uhajale-boš zopet srečen.
Mogoče še bolj….

Hvala, da si povedala. To kar si napisala je res zanimivo, ker sama počnem popolnoma isto. Grem na fitnes in treniram, ker si vedno pravim, da ne bom žalovala in se smilila sama sebi ampak grem in negativno energijo skurim pri teku. Počutim se kaj drugače ne, ampak vsaj vem, da se trudim, ker najhuje je biti sam s svojimi mislimi.
Pa tudi družba je ponavadi tista h kateri bežim, k veselim ljudem s katerimi se nasmejim in je potem vse čisto drugače.
No, veseli me, da sta spet skupaj. Prepričana sem, da vama bo uspelo, ker je enoletni premor naredil svoje.
Lp, K

zakaj si potem z njim? kaj čakaš?

en nasvet? jaz sem imela fanta 11 let in sem našla kar dosti napak pri njemu ko sva še bila skupaj, zato sem šla stran. pa spet nazaj, pa spet stran.

sedaj se bo poročil in bo dobil otroka, pa sva bila aprila še skupaj, jaz pa joćem v srcu in duši ker bi sedaj dala vse zanj, a njega ni več. vmes sem spoznala kaj sem imel z njim. srečo sem imela pred nosom pa je nisem videla.zame ni več poti nazaj. zato vsem ki nergate nad parterji, malo odprite oči in premislite če upravičeno če le nimate sreče pred nosom tako kot sem jo imela jaz!

koliko časa bom rabila da si zacelim rane? nimam pojma, sedaj hodim s solznimi očmi po svetu in upam na boljši jutri

lp

Zal vsi imamo napeke eni vec drugi manj, ce ljubis nekoga to pomeni da ga ljubis taksnega kaksen je in to se jaz bil vedno govoril svoji, da jo ljubim tako kod je. Samo ona ni imela nic do tega samo meni ugovarjala se popravi on a tisto kar sem jaz prosil cez celo vezo nisem dobil in obcutil dobil pa pod nos, ne obsojaj tistega kar nisi probala oz prepricala, zal vcasih je vedno prepozno. Ce pa dobis pod nos da te nevidi kod moza in oceta potem si lahko mislis kako mi je bilo a sevedno jo imam rad. Nevem kod dela prav. To je en mali delcek tega.

Dragi Brut!

Na takih in podobnih forumih in izmenjavah mnenj boš večinoma dobil le popolnoma nepotrebno sočutje in pa zelo subjektivne odgovore. Mi ne vemo natančno kaj je pripeljalo do tega da sta se z drago razšla, niti ti ne veš kaj se nam vse plete po glavi.

Poskusi vsa eksplozivna čustva postaviti na stranski tir in razmisliti logično,… vem, zveni hladno in skoraj nemogoče, vendar je v takih situacija nujno potrebno da se vsaj za kratek čas distanciraš od svojih močnih čustev in razmišljaš čimbolj objektivno. Poskusi in nam sporoči.

Zagotovo boš prišel do zaključka da se razburjaš zaradi že davno izgubljene ljubezni in osebe, ki je nekoč res delila življenje s teboj. Bila je… sedaj je ni več.

To kar se je tebi zgodilo se dogaja mnogim, vsi ki so ti odgovarjali na tem forumu imajo podobno zgodbo za seboj, vsak je našel sebi lastno rešitev, ki pa verjetno sploh ni uporabna za reševanje problemov drugih.

Zagotovo pa ni pametna ideja, da bi nekaj reševal na silo in proti volji nje. Če se ti že toliko časa ne javlja, pomeni le to, da je srečna drugje, da je srečala koga…, vem boli… najdi še ti svojo srečo… DRUGJE!

Brut, srečno!

Kaj se češ matrat. Sam en dudek boš okol nje skakal pa čakal da ti bo vrnila vsaj tretino tistega kar ji daješ ti. Vrjemi ne spalača se!Ljubezen ne bi smela boleti!

Tudi jaz imam enak problem, vsi mi govorijo da za dežjem vedno posije sonce, da bo prišel drugi ko bom najmanj pričakovala, vse to je res, vendar trenutno boli in boli..Imela sem nekaj zvez in v nobeni ni bilo še tako lepo kot v tej, zato mi je tudi toliko hudo. Saj se tolažim tudi sama sej bo nekega dne in pol se sprašujem in kaj če ne bo več tako lepo??

Brut pozdravljen

naj te potolažim; po 18 letih zakona in treh letih od ločitve se še vedno nisem pobrala. Pri tebi je minil en mesec.. to je zelo kratek čas Še kar nekaj vode bo preteklo preden bodo stvari zopet na starih tirih, do tedaj pa pogumno naprej. Ni edina. Vem, da je to težko dojeti, vendar si skušaj to dopovedati.. s trdno voljo in vztrajnostjo se da. In jaz verjamem, da ju imaš ti dovolj. Drži se!

Od tega je že 7 let.

Ko veš kako je ko nekoga preveč ljubiš preveč,preveč po njemu hrepeniš dal bi življenje za njega….ko ti on tega ne vrača ko po nekom drugem hrepeni..ko ga nikoli neboš imel ko si z njim preživel toliko lepih trenutkov, ki jih pri nobenemu neboš tako kot si jih pri njem…ko ti je biu najboljši prijatelj vse mu zaupal in povedal…ampak moraš naprej neglede na to kako se počutiš in nekoga boš spoznal nekoga, ki te bo imel bolj rad in te bolj osrečil kakor ta čeprav boš do njega zmeraj nekaj čutil…

Tudi midva z mojim sva že dolgo v vezi, skoraj tretjino svojega življenja (stara sva 33 oz. 36 let). On je moj prvi spolni partner.

Že ko sva začela hodit skupaj, sem mu povedala, da si želim resne veze in tudi on se je strinjal. Takrat sva bila oba študenta, ki sva želela čim prej diplomirati, se zaposliti….. Tako so tekla leta, midva pa še vedno ne živiva skupaj… Ali je to veza?? Velikokrat imam občutek, da sva le “f… frenda”, kar sem mu tudi povedala. Ok, če bi že v štartu vedela, da si nekako ne želi it živeti z mano, bi ga že v štartu pustila, saj sem sama družinski tip človeka, ki si želi živeti z ljubljeno osebo, imeti otroke… A bolj ko sva skupaj, bolj najina veza stagnira in ne napreduje. Vedno enako. On je vedno govoril, da čaka, da bi kdo od naju dobil službo za nedoločen čas, da bi se preselila skupaj in imela otroka. Letos na začetku leta sem končno dobila službo za nedoločen čas in to na delovnem mestu, ki je dokaj stabilno, tako da me ni strah prihodnosti. Vsa vesela sem mu povedala, da sem končno dobila službo, da lahko začneva iskati domek (zaenkrat najemniško stanovanje) in razmišljati o otroku, saj nimava več veliko časa. Vendar ne, on pravi, da ga “davim”, ko mu omenim skupno življenje in da se boji, da bi zapadla v dolgove in da ne bi zmogla.
To je pripeljalo tako daleč, da se mi zdi, da me ne ljubi dovolj. Ker če bi me zares ljubil, bi že zdavnaj živela skupaj.
V tem času sva se čustveno oddaljila, vidim ga le še kot prijatelja, z njim sem le še iz navade. Spoznala sem tudi drugega fanta, ki je čudovit in sem se vanj zaljubila in fanta prevarala. Za prevaro mi je bilo žal in sem fantu tudi povedala zanjo, vendar mi tega ne verjame, saj pravi, da nisem punca, ki bi ga bila sposobna prevarati. Pa sem ga. Šla sem stran od njega, a tega ni hotel sprejeti. Prišel je k meni domov in me rotil naj se vrnem.. Jaz pa ljubim tega drugega, ki je čisto nasprotje. Je nežen, ljubeč.. po enem mesecu veze želi, da greva živeti skupaj… Ne vem, kaj naj naredim.

Lej čeprav se ti zdi zdej vse tako teško čas zaceli rane , zgleda da res ni bla ustvarjena zate . Nestoj obupat dej času čas. Boš vidu da bo tvoje življenje našlo smisel.

Živjo, sem v zelo podobni situaciji. Samo, da sem malo mlajša in malo manj časa sva skupaj. Zelo sem žalostna in razdvojena. Ne morem ti dati pametnega nasveta, sama ga tudi rabim. Lp

Nekdo potegnil temo izpred osmih let iz naftalina in začel debato jovonanovo, no in ker se omenja osem skupnih let tudi v temi in je od prve objave teme minilo tudi že več kot osem let, ne le en mesec, je to lep dokaz, da zadeva ni več problem in da čas celi vse rane. Avtorja ni bilo namreč več blizu. Zanimivo, kako zdravilen je čas, pa še zastonj je, le malo dlje traja…

Drugače pa, ljubiti nekoga, ki te ne ljubi, je nesmisel.

Brut…

BILO je – bodi hvaležen za vse lepo.

Moje mnenje je, da rastemo, ko nam je hudo, ko smo prizadeti…takrat se sprašujemo kdo smo, kaj smo, kaj smo narobe naredili.

Če nas je partner zapustil si ne smemo očitati, da je z nami nekaj narobe.
Različni smo si.
In ko sta dva za skupaj, pašeta skupaj, pa to ne pomeni, da ni težav.

In ko nekdo ugotovi, da ni več srečen.
Moramo iti po svoji poti.
Namen je tak.
Pogled nazaj – hvaležnost za lepo in vprašaj – ali sem kako napako tudi sam naredil, bi lahko postal boljši s tem, da ne zanikam svoje biti. Na ta način rastemo, odraščamo. Odraščanje dostikrat boli. Pa ne govorim da smo stari zdaj 15 let…odraščamo celo življenje…učimo se, po domače povedano.

Imaš rad…nič ni narobe s tem. Ljubi dalje in delaj na sebi.

Čas je, da se postaviš na noge.
Kaj rad počneš?
Kaj si si želel, pa do sedaj nisi uresničil?

Ustvarjalnost odpira nove dimenzije.

Ustvarjaj…

Srečno!

Brut je tvoj nasvet že upošteval leta 2003.

Vseeno hvala za angelski nasvet, čeprav desetletje prepozno, a gotovo iz globin srca…

Sem malo bolj okrgola in zelo zelo močno ljubim fanta ki je iz mojega razreda ampak on je zelo suh in ima kar naprej nove punce mene pa niti ne pogleda in zato mi [center][/center]zelo hudo. A mogoče kdo ve kaj naj naredim[left][/left]

Kaj pa če bi tole tvojo zgodbo pogledal z drugega zornega kota:
Če si bil z dekletom 8 let, pa zdaj nisi več z njo, to pomeni, da se ti bo v življenju še kaj zanimivega zgodilo, kaj kar se ti zagotovo ne bi, če bi bil z njo.
Če nekaj let boš vesel, ker imaš tako dinamično življenje, ne glede na to, da si tega nisi izbral sam.
Spoznal boš nove ljudi…novo punco.
Drugačna bo, ampak ti bo to všeč.

nemorem pozabiti bivse,mimo je ze 3 leta,ona nima nobenega,jaz sem nesrecen z novo punco ki jo ne ljubim,ki a pa ji vseeno zaa njo in jo nemorem prizadet…a ljubim bivso..v dreku sem po domace.zivim emotivno na dnu,trpim,dostikrat pomisljam na najhujse stafri,nevem kako ji rect da jo neljubim,prosim za nasvet in ne obtozbe
ko sm z novo zacel sem mislil da ko bom lahko vzljubil

Sicer nevem koliko si star ampak 8 let je kar dolga doba…jaz imam prijatelja, ki je star 22 let in je s punco skupaj 8 let (to mu je prva in edina punca)…vidi se obema, da sta totalno naveličana drug drugega in si sama sebi lažeta…prijatelj enkrat govori koliko jo ima rad hkrati pa sanja o drugih in jo vara ona pa tudi…oba drug za drugega ne vesta, da vara.
Osebno mislim, da je prav, da v življenju zamenjaš nekaj partnerjev, da sploh vidiš kaj hočeš od svojega bodočega ali bodoče pa tudi treba se je malo znoret dokler se še lahko.

New Report

Close