Najdi forum

Je to mozno, me zanima?
Jaz sem popolnoma obupana…full rada imam svojega fanta, s katerim sva ze 4 leta(stara sva 22), po drugi strani pa mi 15 let starejsi prijatelj ne da miru (tudi ga mam rada, vcasih se mi zdi, da mi na trenutke zmesa glavo, a mu ne pustim vec kot prijateljstva, se pa vcasih komaj zadrzim). Kadar zacutim kako pogresam prijatelja, mi postane grozno tezko pri srcu, pocutim se hinavsko in bedno, ker moje srce ni popolnoma predano fantu. S slednjim mi je lepo, ko pomislim nanj, cutim toplino v srcu in sploh se mi najina zveza zdi skoraj popolna. Le ni mi jasno, zakaj rabim dodatni ”ljubezenski naboj”??? Grozno se bojim, da enkrat ne bom dovolj mocna in se bom prepustila trenutku, potem pa požrla do kosti in uničila prijateljstvo in zvezo!!!:(

KAr je prepovedano je vedno najslajše, ampak to samo toliko časa dokler je prepovedano.

V življenju so preizkušnje zato, da se utrdimo in ugotovimo, kaj je vredno, kajti brez smrti ne bi znali ceniti življenje.

Življenje je zato, da se v njem nekaj naučimo in ne da nonstop preizkušamo življenje, kajti zna se zgoditi, da nam ga prekmalu zmanjka.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Tiny… kaj pa je na tem 15 let starejšem prijatelju takšnega, da te tako divje privlači? Zrelost? Občutek varnosti? Občutek, da mu lahko za spremembo prepustiš vajeti in se pustiš nekoliko “nositi”?
Ko ti bo enkrat jasno, zakaj te vleče k njemu, boš lahko to potrebo tudi kompenzirala drugače, in vleklo te bo manj.

Tiny!
Dobro vem o čem govoriš!
Sama imam namreč tri moške. Vsi so moji in jaz njihova;)
Je pa težko.
To kar opisuješ ti bi lahko sama primerjala z mojim bivšim fantom, ki se še vedno dobivava, še vedno se imava rada, sam pravi celo, da me še vedno ljubi… in 13 let starejšim, s katerim pa se tudi dobivam.
3 moški, 2 moška… vse lepo in prav, dokler se ne začne nekaj resnega- ”načrtovanje” prihodnosti.
Z bivšim sva le začasno prekinila in me je strah, da bova sedaj spet skupaj, saj se stalno slišiva in videvava. Kaj naj storim v primeru, da bova spet skupaj? S tistim 13 let starejšim, namreč. Oba imam izredno rada, niti enega ne želim izgubiti. Trenutno je vse lepo in prav, vendar se lahko močno zaplete, da sem z enim od njiju resno 🙁
To pa je potem enaka situacija kot tvoja.
Žal ti ne vem svetovati, povedati sem želela, kako močno poznam te občutke- da je ljubiti dva povsem mogoče!

Mogoče že ampak dolgo časa ne gre….In potem človek namesto enega objokuje dva.

Tiny,
saj ne ljubiš obeh. Po moje se je v tvojo zvezo s fantom prikradlo malo vsakdanjosti in dolgočasja, malo je nehal plesati okoli tebe, to pa uspešno počne oni drugi in ne, ti ga ne ljubiš, ampak ti preprosto paše njegova naklonjenost. To kot ženska na nek način potrebuješ zato, da cvetiš.
Moj nasvet: vse to, kar doživljaš s ‘prijateljem’, lahko uspešno presadiš v svojo zvezo s fantom, vso to vznemirjenje, kot praviš – ‘ljubezenski naboj’ lahko doživiš s fantom! Vse je vendar v tvoji glavi, napravi zanimiv scenarij, preseneti ga, počnita kaj novega, drugačnega, vnesi malo več romantike v vajin odnos, potrudi se. Kot vzpodbudo uporabi misel, da si ga zaradi svoje lahkomiselnosti (afere z onim drugim) izgubila in je zdaj srečen z novo deklico, s katero se bo poročil in pričakujeta otroka. Ti pa si sama, ker ima ta drugi tip že novo žrtev in te je zavrgel. Te ne zvije ob misli na to??!!
Torej, pamet v roke!

kaj ti ne govorijo že čustva da fant ni tisti pravi s katreim bi želela bit mislim da to že veš samo slišati to hočeš, tudi prijatelj ni to kar iščeš :))

New Report

Close