Najdi forum

ljubezen med bratom in sestro

fant, s katerim se dobivam 4 mesece je zelo navezan na svojo dve leti mlajso sestro,(20). ker se veza sele nekako razvija, se sama ne vem, kje sva,zdi se mi, da bi on rad nekaj vec, pa kot da mu manjka tistva prava motivacija.zgodilo se je, da je videl sestro, kako se poljublja z moskim in je v alkoholiziran sicer, ce to kaj spremeni,…tulil (v mojem objemu) ne, ne, ne, prasica,…bil ves iz sebe, da naj jih ne vozi domov,…ona je tudi njegova najboljsa prijateljica.sedaj se mi zdi, da je zaljubljen v svojo sestro…in da druge zenske ima samo za spolne avanture, cesa vec ni zmozen, niti nima interesa.kaj lahko naredim..v bistvu nisem tako zaljubljena v njega, da bi me to sedaj zelo prizadelo, bolj se mi upira in bi mu rada kako pomagala, za njegovo dobro, saj je to malo bolano, taksno ljkubosumje…ali naj preprosto odidem, saj je sestra se huje, kot bivsa, ker ona je skoz prisotna, ga ne zavraca, celo lepo skrbi za njega….Kaj naj naredim….?

Preprosto odidi, ker se ti to upira, ker vidiš, da mu manjka prava motivacija, ker v bistvu nisi tako zaljubljena v njega. To so vse tvoje besede. Če bo hotel pomoč, bo bolje, da gre k psihologu. Dekleta niso za te pomoči, to imajo samo za pretvezo , kadar rabijo šibkega partnerja, ker so se takega vzorca naučile v zakonu svojih staršev. Mislim, da imaš dobro intuicijo, zaupaj ji.
Poleg tega si boš tako dala možnost, da spoznaš fanta, h kateremu te bo res vleklo in boš čisto nora nanj in ne boš niti prenesla misli, da bi ti kdo solil pamet okoli njega.
LP

Ali pa se pogovori s sestro, ker bo odnos z bratom tudi zanjo enkrat ovira, kaj lahko obe naredita, da se fant reši prevelike navezanosti na sestro.

Ne seri. Nič mu ne boš mogla dopovedat v njegovo dobor. To so pač možiclji in ne pravi moški z izdelano podobo o sebi, svoji družini, prijateljih, partnerici. Še manj pa je takšen možicelj sposoben mislitina ustvarjanje skupneprihodnoti,kaj šele da bi jo v resnici tudi ustvaril. Skoarja si upam misliti, da je njihova mama deklica za vse…. iz izkušenj so mi poznani taki primeri.Le da sem sama izgubila leto in pol preden sem bila sposobna trezno razmišljati,ocenjevati, tehtati in dokončno odsloviti.

Veliko sreče.

Urš

New Report

Close