Najdi forum

Najprej en lep pozdravček. Sem 19 letna Lana. No skratka upam, da mi boste lahko pomagali/ svetovali. Vsakega odgovora bom zelo vesela.

Moj problemčke je naslednji. Pred slabima dvema mesecama sva se s fantom razšla, kar me še sedaj boli. In sicer vzrok je bil na nek način njegova mami, kar sem mu sedaj tudi povedala, in njegova reakcija, če bi to že vedel prej bi me prej že pustil… ŽALOSTNO NE? Polj pa dalje razlagal, da se bo pogovoril z njo in to razčistil… Če sta se pogovorila vam nevem povedat. Fant si je že našel punco, zanimivo pa je tudi to vedenje, da mi še kljub temu ko se tipkava kaj po netu zmeraj meče pod nos ene in iste bedarije, kot so: da sem ga varala, spoznavala nove fante in podobno…Ter da se nisem hotela pogovarjat z njegovo mamco, nato pa sem mu pač tisto povedala.

Skratka sama ne verjamem, da me je pozabil, vsaj po tem ne kaj sva skupaj dala skozi. Ker sama pri sebi vidim, da ga ne morem kar tako pozabit. Zanimivo pa je to, da od drugih zvem, da jo je šele nekaj tednov ko sva šla narazen spoznal, in da je prej ni poznal. ZANIMIVO NE, on pa meni o nevem kakšni ljubezni, ki jo čuti do mene, polj pa mi reče zdej da me ne ljubi če od januarja, ko sem bila na pijači z frendom,ki je pač zaljubljen vame. Tudi njegova punca mi je poslala sms preko telefona, češ da sem svojo priložnost izgubila, in da ni nič večno!

Res nevem kaj naj naredim trudim se, spoznavam nove fante, s frendicami se rolam hodim naokrog, a misli mi šepejao samo k bivšemu.

HVALA

LAna,

ne vem ali je bil tvoj prvi ali ne, ampak glede na to, kaj ti sedaj tipka in kaj je bil razlog, verjemi da ni pravi zate. Ti si bila iskrena in si mu povedala točno tisto, kar večina partnerjev išče in to je iskrenost, da se prej razčisti vse kar se ima za razčistit.
Glede na to, da ima že drugo, pa so te besede samo razlog, da je odšel od tebe.

TAkega si ne zaslužiš. ker pa si strara šele 19 let pa verjemi, da se v enem ali dveh letih zgodi ogromno stvari :-))

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Lana… hmm… malce provokativno vprašanje, prosim ne razumi ga kot napad, ampak kot kratek streznitveni sunek pod emocionalna rebra… kaj pravzaprav si? Predpražnik, brez čustev, osebnosti, ali ponosa?

Po vsem kar sedaj veš, odgovor ne bi smel biti težak.Ok, racionalno je lažje reči “move on”, kot pa zadevo potem realizirati. Čustva so zaj* zadeva, ki se jih ne da zares kontrolirati.
Ampak nimaš kaj. Hočeš morda biti s tipom, ki te niti približno ne ceni? In ki je glede na vmešavanje mame očitno neodrasel?

Rabila boš čas. Nisi napisala, koliko časa sta bila skupaj, niti kako intenzivno je bilo, kar oboje vpliva na čas prebolevanja. Ampak bo v vsakem primeru trajalo še kar dolgo, preden boš povsem nevtralna. Mimogrede tudi do leta… ta čas lahko preživiš sama, lahko ga prebolevaš z nekom drugim… samo pazi, da ne boš človeka, ki ti je pripravljen nuditi veliko več, izrabila samo za prebolevanje bivšega.

Fino je, da hodiš okrog, da spoznavaš nove ljudi. Nikoli ne veš, koga boš spoznala jutri, pojutrišnjem, čez en teden… morda nekoga, ki ti bo preprosto spodnesel tal ispod nog in boš v trenutku pripravljena samo nanj. Se tudi zgodi, toliko ti lahko povem, pa čeprav so takšne prigode ponavadi bolj opisane v raznih knjižnih uspešnicah 🙂

Srečno!

bila sva skupaj 25mesecev, pa skoraj vsak dan skupaj, razen zadnje mesece ga je mami njegova že klicala po pol uri naj pride domov.

Lepo pozdravljena,

bodi vesela, da si šla stran od njega – ker osebno mislim, da je problem globlji in to na njegovi strani. Verjetno je mamin sinček (če ga je klicala njegova mami po pol ure) in veliko vode bi preteklo, predno bi “naravnala” vajino zvezo, če bi jo sploh. Taki fantje – moški se nikoli čustveno ne osvobodijo spon in niso zreli za zdravo zvezo! Še enkrat – glej s pozitivne strani, da se je tako končalo!

Viktorija

New Report

Close