Ljubezen in dekleta 2
Kaj bi ti pravzaprav rad od ljudi na tem forumu?
Očitno pa je, da uživaš v verbalnih borbah z ljudmi. Hm, ravno zato mislim, da boš dober odvetnik, vsaj iz retoričnega vidika, sploh pa tudi iz vsebinskega potenciala.Fantastično razmišljaš o mnogih stvareh, si hiter in logiki naklonjen mislec. Pravzaprav si me impresioniral, Marko.
Sicer naj dodam-mislim, da je to, da sem predobra(tako mi resnično pravi veliko ljudi), ravno prednost za poklic pravnice.Pa še to, nisem v prvem letniku…
Ergo, želim ti, da še naprej tako fantastično fasciniraš ta svet s svojim dobrim srcem in fenomenalnim umom.Mislim, da si enkraten človek. Od začetka sem ti zamerila,ker si slabo govoril o ženskah….ampak zdaj vidim, da si “good guy” in da bo vsaj v intelektualnih izzivih tvoja sopotnica absolutno presrečna, seveda pod pogojem, da bo na enaki stopnji.
Lep pozdrav
Študentka
POST SCRIPTUM: Marko, to da se podpisujem študentka,je preprosto zato, da ohranim anonimnost. Študiram pa.Mi pa socialni status ljudi ne pomeni NIČ.Cenim poštenost,dobroto,iskrenost in seveda modrost.Dobesedno “na lovu” za modrostjo sem. Iz vsakega trenutka skušam najti nauk.Tudi iz leta ptice, ali iz krhkega cveta na polju. Verjamem v univerzalni zakon obstoja-ta je,da vse teži k ravnovesju.Ali si morda slišal za Taoizem? Ideja te filozofske smeri mi je zelo blizu, namreč, vse kar obstaja išče balans, jin jang-v vsem je dobro in slabo, je dan in je noč, je moško in je žensko…Sicer nisem v nobeni religiji.Človek ne potrebuje religioznega udejstvovanja zato, da bi bil vrednoten pozitivno.A pustimo zdaj religije.Vem, da le te botrujejo mnogim paradoksom v komunikaciji med ljudmi.
Sem pripadnica življenja pod taktirko, ki se imenuje zdrav razum in dobro.Rada imam ljudi in spoštujem vse živo.Pravzaprav se klanjam stvarstvu, saj me zelo impresionirajo naravni zakoni. Morda pa imam le strahospoštovanje do dialoga rojstvo in smrt. To sta dve temeljni silnici našega obstoja,ki ju ljubim,ki se jih bojim.Živim pač in se temu radujem.Fasciniral me je latinski izrek: Odpri oči,zapri usta in glej! Marko, pravzaprav sem tako zelo srečna,da živim.Tako zelo čutim spoštovanje in občudovanje nad svetom,torej nad naravo in njenimi manifestacijami. Upam, da razumeš, kaj sem hotela povedati. Rada se smejem in srečna sem, ker sem del procesa, ki se imenuje Živeti.Obstajati.Dihati.Biti deležen eksistiranja.Se čuditi in oboževati!Ljubiti!Ceniti! In nazadnje-Zoreti.Odraščati.Modrost.
Ne vem, občutek imam kot da te poznam na nek način, saj mi gre na smeh, ker pričakujem, da bo tvoja replika približno taka:punca, skuliraj se. Hec.
Stara sem 24 let in izviram iz razpadle, nasilne družine.Veliko sem pretrpela in preživela Marko.Mislim,da razpolagam z naukom o borbi, ki je mnogim mojim sovrstnikom prihranjen v naših letih.
Hvala ti ker si mi dejal, da imam premalo pravnega znanja.Prav imaš. Bolj se bom morala potruditi študirati. Imam malo težave z zbranostjo.Delam na tem, da se bolje organiziram.
Bilo mi je v veselje povedati kar sem imela za povedat.