Ljubezen
Sem rekel, da še malo skočim na srednja leta preden grem domov, pa tole….
Uf, koliko bi lahko pisali, Kaja, že spet te printam in vesim po zidu, enkrat boš res morala prit do moje poslovalnice.
Ljubezen je, ko te policaj ustavi in vpraša za dokumente, ti pa mu daš zdravstveno.
Se beremo kej jutri…..čau.
Dan Kaja! Povej…si zaljubljena? Pa to temo smo imeli že…ni dolgo nazaj. Vseeno bom pa še enkrat napisala. O tem pišem najrajši, res…pa saj ta štos je star kot svet…(joke).
“Prava ljubezen je srečanje dveh oseb v katerem se JAZ isti s TI… To ni nobeno predmetno doživljanje, marveč čisto osebno čustvo. JAZ hočem isto kakor TI…JAZ imam TEBE tako rad kakor SEBE…JAZ želim tebi vse dobro, kakor SEBI…MENE tvoja žalost boli enako kot TEBE in obratno TEBE boli moja žalost kakor MENE. Veselim se tvojih dobrin kakor ti, in ti se veseliš mojih kakor jaz. Ker se istim s teboj, ja tvoje življenje moje življenje.” LJUBEZEN” z veliko začetnico je prahrepenenje človeške osebnosti in zato najbogatejše, najzahtevnejše in najusodnejše človekovo čustveno doživljanje. JAZ brez TEBE sem sam…šele ko SEBE zagledam v TEBI bom popoln. Ena polovica, ki se združi z drugo…
In na koncu. Zapomni si ta stavek:”Dobro v meni, ljubi dobro v tebi!” Ah, ljudje božji!
Lep dan in veliko Ljubezni!
Angel