Ljubčkanje otroka – občutljiva tema
Ouč!!!
Kar se mene tiče, tudi meni se ne zdi to normalno ali primerno ali higienično.
Kar se mene tiče, edina oseba s katero se poljubljam, je moj fant in pri tem bo ostalo.
Imam 3 sestre, toda nikoli nisem videla, da bi jih starši poljubljali na usta. Če imaš dovolj poguma, potem jasno izrazi, da ti to ni všeč, da naj nehajo to početi, ker je neprimerno, če pa ne pomaga, potem pa malce radikalnosti.
Vso srečo.
N Jagoda , 30.10.2002 ob 07:56
Oooo kakšna dobra tema,
moja mami je glede tega zakon! Njej gre blazno na živce to lubčkanje po dolgem in po čez, verjetno je tudi zato malo bolj negativno nastrojena, ker njene kolegice lubčkajo še svoje najstnike (svoje otroke) in to non stop. In kako jim rečejo: “No Mihi pridi in daj lubčka!” Seveda pa svojim vnukom non stop govorijo “Ja ljubica, pridi sem in daj babi lubčka…” non stop, celo popoldne če je potrebno.
Meni se to še bolj kot nehigienično zdi, že bolestno pretiravanje. Razumem, da najstnik ali odrasli otrok poljubi starše ko pride domov po dolgem času, ne pa non stop in to vsak dan!!
Jaz sem na to lubčkanje sorodnikov sploh alergična, ne morem pomagat ampak vedno vidim še kaj več, zato sem 100% proti, nič nimam proti metanju oz. pošiljanju lubčkov, se mi zdi mnogo bolj prisrčno, vsakrkšno poljubljanje na usta bi jaz takoj sankcionirala in tudi bom. Zamera gor ali dol, Jagoda je spet čudna gor ali dol, me prav nič ne briga!
Jagoda
Se strinjam stabo,na usta mi je pa itak blek,imajo licka,celo,nosek,a ne. Prav vsiljeni so z tem nekateri