Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Limfom plaščnih celic

Limfom plaščnih celic

Lp
Žena ima Limfom plaščnih celic. Bolezen se je razširila tudi v trebuh. Opravila je prvo kemoterapijo. Imela jih bo še sedem. Prosim kakšne možnosti ima za ozdravitev. Zanima me tudi ali ji lahko presadijo matične celice. Baje se potem doseže popolna ozdravitev. Stara je 57 let. Kdo odloča o presaditvi matičnih celic in kdaj. Hvala za odgovor. Jože.

Pozdravljeni,

v našem združenju imamo kar nekaj bolnikov z limfom PC, med njimi so takšni, ki so imeli presaditev KMC in takšni, ki so se uspešno zazdravili tudi brez presaditve. Vsem, ki jih poznam z omenjeno diagnozo gre dobro. Seveda je vsak bolnik svoj primer, a vseeno naj bo to pomembna spodbuda vam in ženi za nadaljnje zdravljenje.

V združenju smo tudi izdali vodnik za bolnike z limfomom PC. Ga že imate? Če ga potrebujete, nam pišite na [email protected]. Z veseljem ga bomo poslali. Za vse dodatne informacije nas lahko tudi pokličete vsak delovnik od 9 – 15 na 040 240 950.

Pozdrav in pogumno naprej,

Kristina Modic SLOVENSKO ZDRUŽENJE BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L http://limfom-levkemija.org/ http://nazajvzivljenje.si/ http://dajsenaseznam.si/ http://najboljsanovica.si/ FACEBOOK Skupaj na poti do zdravja: https://www.facebook.com/Skupaj-na-poti-do-zdravja-768520533244733/ [email protected]

New Report

Close