Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija Limfom?

Limfom?

Pozdravljeni!

Pred dvema letoma sem zbolel za mononukleozo, takrat sem prvič zatipal dve povečani bezgavki na vratu (oz. predvidevam da sta to bezgavki). Na vsake toliko časa zatipam novo bulico na vratu, trenutno jih je 7. So neboleče, se premikajo, nekatere so bolj trde kot ostale, mislim da ne presegajo velikosti nohta, imam občutek tujka pri požiranju. Že dalj časa sem utrujen in brez energije, kot da bi se me nenehno lotevala gripa. Vsake toliko grem do osebnega zdravnika zaradi tega; kri so mi nazadnje pregledali junija (bp), na še kakšne dodatne preiskave ali preglede me zdravnik ni poslal, sicer mi je pa že neprijetno ves čas težiti zdravniku zaradi ene in iste zadeve. Redno se tudi testiram za spolno prenosljive bolezni in okužbe, vse negativno.

Zaradi mononukleoze mi je imunski sistem močno oslabel, takrat sem 2 meseca ležal v postelji z vročino, ampak se mi od tega zdi že predolgo, da bi še vedno povzročalo težave. Drugače dokaj zdravo živim, zdravo jem, fitnesiram, ne kadim, star sem 24 let.

Bi lahko šlo za kaj nevarnega, npr. limfom? Verjetno se bom naročil na ultrazvok vratu v Femina centru, da se pomirim oz. vidim za kaj gre. Bi bil pa vseeno zelo hvaležen za vaše mnenje.

New Report

Close