licenca za masažo
Lep pozdrav!
Na Društvu za alternativno medicino, ki organizira tečaje masaže so mi rekli, da lahko licenco pridobim tudi brez opravljenih tečajev, važno je kako se izkažem pred komisijo. Zanima me kdo podeljuje licenco (samo Srednja zdravstvena šola v Celju) in ali obstaja možnost financiranja s strani Zavoda za zaposlovanje (tudi glede tečajev masaže)? Hvala…
Miša
Lahko se obrneš na Zavod za tehničo izobraževanje na Ptujski 19 v Ljubljani, oni izvajajo tečaje in izpite za kvalifikacijo maserja. Dela se pa ne le izpit iz masaže, ampak tudi izpit iz anatomije, zdravstvene nege in kontaktne kulture (nekako tako). Ne vem, kako je s tem, da ne greš na tečaj ampak le na izpit, najbolje, da vprašaš kar njih:
Glede financiranja s strani zavoda: če si kaj v tej stroki (zdravstveni ipd), potem bi šlo; sicer pa ti bojda mora nekdo že vnaprej jamčiti zaposlitev, da ti potem zavod plača prekvalifikacijo. Tako so vsaj meni rekli.
Lep pozdrav!
na Srednji zdravstveni šoli v Celju ni treba tam obiskovati tečaja temveč se lahko samo prijaviš za izpit NPK maser pred komisijo, ki ga izvajaš hkrati z drugimi tečajniki…
Forum je zaprt za komentiranje.