Pozdravljeni,

ze par let uporabljam botoks za čelo in tudi polnilo za v nazolabialne gube in malo mi da tudi v gube v kotickih ust. Rezultat je super, osvezen, cetudi te slednje gube so se vedno vidne niso pa izrazite. Mi je pa zdravnica omenila zadnjic da se vidi da lica postajajo tezja in da polnilo v te gube kmalu ne bo vec imelo pravega ucinka. No nisem nic sprasevala, sedaj pa razmisljam o temu in me zanima kaj se preostane – samo facelift? Se mi zdi da sem za to premlada, 40 let. So varianta nitke? Naj omenim da gube še niso grozne, tudi nisem pretezka (tako da neko hujsanje lic ne bi spremenilo, ker nimam kam kaj dosti hujsati) je pa dejstvo da imam bolj mocna lica, ze od malega, in so res te gube vsako leto bolj in bolj izrazite, ker gravitacija dela svoje. In me res zelo moti.
Lp
Manca

Pozdravljeni,
težave, ki jih opisujete, ima mnogo žensk (in moških) v srednjih letih. Mnogokrat samo polnila niso dovolj, in ustvarijo ravno nasproten učinek od željenega – tkiva obtežijo in dajo obrazu napihnjen izgled.
Na naši kliniki pogosto uporabimo lifting niti, s katerimi volumna ne dodajamo, temveč volumen le povrnemo na tisto mesto, od koder je spolzel navzdol. Lifting niti imajo v pravih rokah odličen učinke, in pogosto jih kombiniramo s polnili za doseganje optimalnega učinka.
Niti so primerne za lifting tkiv, ki niso preveč težka ali povešena. V primeru izrazitejših starostnih sprememb izvedemo kirurški lifting obraza in vratu, s katerim zavrtimo čas od 10 do 15 let nazaj… vsekakor je na mestu posvet in pregled pri nekomu, ki mu zaupate.

Lep pozdrav,
dr. Igor Višnjar
za
MedvedVišnjar estetska klinika

Medved Višnjar estetska klinika Nevio Medved, dr. med, specialist plastične kirurgije Igor Višnjar, dr. med, specialist plastične kirurgije Cesta v Mestni log 55 Ljubljana + 386 31 858 905 [email protected] www.medvedvisnjar.si

New Report

Close