Najdi forum

Ah, ja Hubert, seksi glas….seksi ženske…mislim, ko sem si prebral vse tiste poste od prejšnega tedna, da je vsak glas bolj seksi od drugega… Ma veste kaj? vi ste na vikend šli kot petarde, cigare ipd….jaz bom pa prvi dan delovnega tedna šel tako domov ;)) Ste pa fantastični..

Sonca, o tega nam pa ne manjka, odkar sem tukaj gor 😉

LP Jani

Tri poste gor in dva dol…. lahko pa Meg Ryan, Sandra Bullock……Pa, pa, pa…..yahoo dela, samo forum…aj aj…

Leeeeeep daaan vsem!

Jani

Ja, a ni Fiennes fejst, no?! Meni se dobesedno cedijo sline, ko ga zagledam… Pa ta njegova seksi angleščina… mmmmmmmm…..

A ni od hudiča, zaljubil sem se v forumke, sploh ne morem več dol. Vse ratuje sexi, te naše ženske so od hudiča, pa še vedli nismo to. Prav fantastične punce so.
Pa fajn se imej
Hubert

Dan Jani! Se mi ne da iskati…
Lep dan!
PS: Kaj pa Zeta Jones? Ali pa Naomi in Caludia?…Nc lepe, lepe…
Angel

Veš kje je bil ubitačno dober?
V Schindlerjevem seznamu. Igral je tistega odštekanega SS oficirja, kako mu je že bilo ime? V tej vlogi mi je bil do sedaj najbolj všeč.

Potem te pa sodelavci gledajo kot tele v nova vrata. Kar naprej za PC jem, pa ves čas nasmešek (saj na glas se ne smem smejati ;)), pa toliko klofanja po tastaturi, da bi lahko napisal že roman….ja te ženske so pa res od… ma ne niso. So pa…čakej na kateri temi sem…lepe, pa sexy…pa vse to..Oja

Pa lep dan! Vsem….

Jani

Dan Jani! Kako pa veš…saj nas še videl nisi. Ali pa, kdo ve?
Pozdrav!
Angel

Res, imaš prav…ampak nekaj pa odseva tudi notranja lepota, a ne? Ta se pa da razbrati iz vseh teh vrstic ;))

Lep dan…in pozdrav vsem skupaj, jaz jo počasi maham dam’!

Jani

Ja, Hubert, tudi ti imaš dober glas, slišim.
Hvala tudi, da si pohvalil nas, forumovke. Seveda, Meg Ryan se lahko skrije.

Primeren moški glas pa mi vzbudi določene vibracije. Namenoma nisem napisala lep moški glas, ker so najbrž okusi tudi na tem področju različni.

Uf, seveda se spomnim…
Amon Goeth je bil ta nacist.

Hvala bogu, da so okusi različni, si predstavljaš, da vi vse padle v en glas?
Pa kar ne morem mimo glsu. Ženske imate, če hočete zapeljiv glas, postane mehak, malo tišji – nekako sramežljiv, pa hkrati vabljiv (pridi no sem). Moški ga v tistih trenutkih začnemo baje vleči iz globine (tukaj sem ti raspolago vse zmorem sem the best).
Hubert

Hi društvo,
vidim, da tu niste tako zapeti, tako kot so une na forumu: starši staršem. To je lepo videt, da zna bit nekdo kul.
Se še čujemo

New Report

Close