Najdi forum

No, filmske kriminalke so že drage, a zgodbe notri so malo “poceni”.

Ja, ja, samo pazi, da te na “poklika”, se ne boš rešila, opasan čovek, taj Štumf.

Ej, Blub, stari dečko, dolga noč :))))))

stari ,dobro jutro , Včeraj so te pogrešale dame , kot lačni kruha
Kako je bilo včeraj !
LP
“Štumpantl”

Meni se pa dopade una Jordaska kraljica, pa Ingrid Bergman, pa Martina Kajfež, pa Severina, pa ima još toga, tako, od zunaj mislim, od znotraj znotraj mi ni nobena všeč. Črevesje, jetra, pljuča, vranica, rebra, brrrrrrr…..

Prva liga stari, samo barjanka ni izplula zaradi preveč vode.

Sicer pa sonček, vinček, prašiček, zabava….super.

Ja, mi je malo žal da nisem bil na netu, ker vidim, da ste bili pridni, sploh ne pridem skozi, ma, ga ni čez frišen zrak, vodo in dobro papico….

Pa si videl ,kako so vaju pogrešali ?, …..
Jaz sem dejansko odveč , hahahahha
Mi je všeč ,da si se imel O.K.
LP
“Štumpantl”

Ne vem imena= tisti igralec, ki igra v nadaljevanki o vampiru, ki se bori proti zlu (tudi v sebi)… pa ..Richard Gere.mmmmmmmmm.

:-)))…
ja naša notranjost… brrrrr… ni kaj vem kako privlačna, zato pa imamo kožo, ki vso to zablodo lepo pokrije..in pa kaj vse je gor prileplejno, hmhmhm bolj privlačni in / ali uporabni organčki.

Za mene je najlepši George Clooney (dohtar pri urgenci), samo, da ga vidim padem dol.

lp, Jana

JAZ PA KO SLIŠIM ZA jasno IN tTommy-a padem dol !
Cmok jana- sedaj mam jajca -ni Janj-ja
hahahahahahaha
“Štumpantel”

Saj Jani pride, brez skrbi, bomo videli, kako boš potem korajžen. Mu bom vse povedala………………………

Lp, Jana

do ponedeljka si pa moja ,hahahahahha, no seveda tu od unga iz tomačevga !
Ciao “Štumpantl”

Kdo pa naj bi bil iz tomačevga?

končna postaja 19,če ni potem se motim in skuza !
hahaha
LP “Štumpantl”

Jest bi se pa odlocu za Ano Kurnikovo, al pa Angelino Jolie, ce sm kej narobe napisu se opravicujem, itak bi njeno ime vzklikal, ne pisal:)))
Lp
simon

meni pa je najlepsi moski vseh casov Robert Redford, ceprav je sarmanten tudi Sean Connery, pa Harison Ford, pa se kaksen bi se nasel..

Lp Mojca

kaj pa jazzzzzzzzzzzzzz !
“Srtmpantl”

Prav nic me ne vznemirjajo slavne in lepe igralke! Ce bi ze moral, izbirati med nalepso in tisto, ki je nazadnje vzbudila mojo domisljijo, bi (poleg moje simpatije, ki se predstavlja kot Andrejka) izbral tebe, Bobby. Upam, da ne bo kaksnih zdravstvenih tezav, saj Ves, to je forum za tiste, ki so “srednjih” let.
Brez zamere,
fosil Pepi

Ja, lepo si to napisala, kaj je vse gor “prilepljeno”….

Atrakcija – reakcija – AKCIJAAAAAA

(organčki in organčke, hi, hi)

New Report

Close